Haberler

Yeditepe Üniversitesi, MBA Yaz Programı Düzenliyor

Güncelleme:

Avrupa, Amerika, Kanada, Uzakdoğu başta olmak üzere 600'ün üzerinde üniversite ile işbirliği yürüten Yeditepe Üniversitesi, Temmuz ayında MBA yaz programı düzenliyor.

Uluslararası çalışmalara önem veren ve dünyanın önde gelen üniversiteleri ile anlaşmaları olan Yeditepe Üniversitesi bu yıl MBA öğrencileri için bir yaz programı başlatıyor. Bu programa katılacak öğrenciler hem sertifika hem de transkript alacak.

Yeditepe MBA uluslararası yaz programına; Yeditepe Üniversitesi MBA öğrencilerinin yanı sıra, özel öğrenci statüsünde programa dahil olmak isteyenler de 6-26 Temmuz 2014 tarihlerinde University of North Carolina (UNCW) bünyesinde yapılacak MBA yaz programına katılabilirler.

Üç haftalık yaz program kapsamında Uluslararası Finans, Uluslararası Pazarlama MBA dersleri UNCW'dan alınacak. İşletme İngilizcesine yönelik olarak kurgulanan eğitimin yanı sıra General Electric NC tesislerinde saha çalışması da yapılacak.

Bu programa katılan öğrenciler UNCW'dan sertifika ve Yeditepe Üniversitesinden transkript alabilecek. Katılımcı öğrencilerin uluslararası ölçekte kendilerini konumlandırmalarına yardımcı olmak hedeflenirken, farklı bir vizyon, eğitim kültürü ve işletme kültürü içinde eğitim almaları sağlanacak.

MBA yaz programına katılacak öğrencilerin başvuru koşulları, ücretler ve ayrıntılı bilgi için mba@yeditepe.edu.tr e-posta adresinden iletişime geçebilirler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Yeditepe Üniversitesi Kanada Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title