Haberler

Yeditepe Üniversitesi Kariyer Günleri Başladı

"Kariyer Günleri" bu yıl, 11 - 15 Mart 2013 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi Kayışdağı Kampüsü'nde gerçekleştiriliyor.

Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin geleneksel olarak düzenledikleri, nitelikli işveren ile öğrencileri bir araya getiren

"Kariyer Günleri" bu yıl, 11 - 15 Mart 2013 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi Kayışdağı Kampüsü'nde gerçekleştiriliyor.

Yapılan açıklamaya göre, Yeditepe Üniversitesi Kariyer ve Bireysel Gelişim Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğin ilk gününde Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Kibar Holding kurucusu Asım Kibar, Lab-X Kurucu ve Genel Müdürü, GYİAD Projeler Kurulu Başkanı Fuat Sami, Shell Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz ve KAGİDER Başkanı Gülden Türktan Yeditepe'li öğrencilerle buluştu.

İlk oturumun konuğu olan Sadettin Saran, öğrencilere başarısız olmaktan korkmamaları gerektiğini, belirledikleri hedefe ulaşmak için atılan her adımın bir başarı sayıldığını belirtti.

İlk günün konuşmacıları arasında yer alan Asım Kibar ise öğrencilere, kariyeri ve kariyerine paralel olarak Türkiye'nin ticaretteki çizgisini özetlerken, iş yaşamında başarılı olmanın temel noktalarını da anlattı. Kibar, bir işte başarılı olabilmek için hem çalışanlara, hem müşterilere hem de piyasaya güven vermenin önemini vurgularken, ortaya çıkan üretimin kaliteli olmasını gerektiğinin da altını çizdi.

İlk günün son oturumlarından birine konuk olan Gülden Türktan ise, kendi kariyer ve deneyimlerinden yola çıkarak, kadınların iş hayatında var olabileceklerine inanmaları gerektiğini söyledi. Türktan, katılımcılara Türkiye Kadın Girişimciler Derneği ve derneğin projeleri ile ilgili bilgi de verdi.

Kariyer Günleri'nin bu yılki konukları arasında CarrefourSA Kurumsal İlişkiler Direktörü ve Hukuk Direktörü Av. Merter Özay, Aras Holding Yönetim kurulu Başkanı Evrim Aras, Doğuş Otomotiv Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Unilever'den Ahmet Yentur, Hilal Gürer, Dilşad Tek ve Melike Yıldırım, Apple Global İnsan Kaynakları'ndan Silvia Corani, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Ay Yapım Kurucusu Kerem Çatay, Koç Holding Invetram Genel Müdürü Cem Soysal, Star TV Haber Koordinatörü - Sunucu Nazlı Öztarhan, Kaybedenler Kulübü'nden Kaan Çaydamlı ve Mete Avunduk, Intel'den Ediz Altun ve Yenibiriş.com'dan Murat Babadalı'nın aralarında olduğu pek çok önemli isim yer alacak.

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Yeditepe Üniversitesi Saadettin Saran Asım Kibar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title