Haberler

Yedi Güzel Adam'dan 'Mehmet Akif İnan'ı Anma Gecesi

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sanata ve Sanatçıya büyük önem verdiklerini çünkü bir toplumun kültür ve edebiyatının o toplumun bir yansıması ve aynası olduğunu bildirdi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sanata ve Sanatçıya büyük önem verdiklerini çünkü bir toplumun kültür ve edebiyatının o toplumun bir yansıması ve aynası olduğunu bildirdi.

14 Şubat 2015 Cumartesi günü saat: 19.00'da İl Özel İdare Salonu…

Gerçekleştirerek kültür etkinliği ile değerli bilim ve sanat insanlarını gündeme getirerek topluma mesajlar vereceklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 14 Şubat 2015 günü saat: 19.00'da İl Özel İdare Salonunda Eğitim-Bir-Sen ve Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri işbirliği ile Mehmet Akif İnan'ı anma gecesi düzenlediklerini belirtti.

Sivil toplum kuruluşlarına verdiğimiz önemin bir ifadesidir …

Anma Gecesine Türkiye Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Mehmet Doğan, Ayvakti Dergisi Genel yayın Yönetmeni Şeref Akbaba, Mehmet Akif İnan'ın kardeşi Dr. Ahmet İnan, Ahmet İlhan ve Şehir ve kültür Dergisi Editörü Mahmut Bıyıklı'nın iştirak edeceğini vurgulayan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

"Melikgazi Belediyesi tarihine, kültürüne, sanatına ve bölgesel zenginliğine sahip çıkan, koruyan ve kollayan bir belediyedir. Bunu her fırsatta söylüyor ve gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile tescil ediyoruz. Bu etkinliğimiz ile edebiyat hayatımızda önemli bir yere sahip olan Mehmet Akif İnan için bir anma gecesi düzenlenmiştir. Bu anma gecesine şehir dışından saygın konuşmacılarımız yer alacaktır. Bu çalışma aynı zamanda Melikgazi Belediyesinin Sivil toplum Kuruluşları ile ortak bir çalışması ve projesi olarak gerçekleştirilecektir. Bu bizim sivil toplum kuruluşlarına verdiğimiz önemin bir ifadesidir"

sanat ve edebiyat severler davetli…

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Mehmet Akif İnan'ı anma gecesine tüm sanat ve edebiyatseverlerin davetli olduğunu sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Mehmet Akif İnan Melikgazi Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title