Haberler

Mardin Emniyeti, YDG'nin Üst Düzey Sorumlusunu Yakaladı

Güncelleme:

Mardin polisi, Mardin, Adana ve Hatay'da düzenlediği operasyonlarda, YDG'nin üst düzey sorumlularından biri olan E.D.'yi kıskıvrak yakaladı.

Mardin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, Mardin, Adana ve Hatay'da düzenlediği operasyonlarda, PKK'nın gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'nin (YDG-H) üst düzey sorumlularından biri olduğu belirtilen E.D. yakalandı.

OPERASYON İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Mardin Valiliğ, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince silahlı terör örgütü mensuplarının yakalanmasına yönelik 31.01.2015 tarihinde Kızıltepe İlçesi'nde çalışma yaptığını belirtti.

"ÜST DÜZEY SORUMLU YAKALANDI"

Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz başta olmak üzere Adana ve Hatay'da PKK'nın gençlik yapılanması olan YGD-H'nin içerisinde eylemlere katılan 25 yaşındaki E.D isimli şahıs yakalanmıştır. Yapılan soruşturma neticesinde; E.D'nin YGD-H'nin üst düzey bölge sorumlularından biri olduğu ve yasa dışı gruplar içerisinde aktif rol oynadığı tespit edilmiştir." denildi.

"TUTUKLANDI"

Açıklamada, "E.D. isimli şahıs, 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan, 01.02.2015 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne teslim edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mardin Emniyet Müdürlüğü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (72)

Doğubeyazıtlı:

Ydg-H Pes etmez UmutLara Kelepçe VUrulmaz Biri Giderse 100 ü gelirr Herkes Rahatına Baksın

11
50
yanıtYanıtla
hasan yılmaz:

hepimiz ydg-h yiz emniyet canımızı sıkmasın yoksa emniyete bizimde operasyonlarımız başlar

12
47
yanıtYanıtla
Dehşet CcCMobil-IOS:

Şu çözülme süreci bitsede savaşsak kana kan dişe diş

36
19
yanıtYanıtla
XboyMobil-IOS:

Umarım bir an önce köpek sabununa dönüştürürler bu hainleri

39
8
yanıtYanıtla
AHİİBABA:

PKK İLE ÇIKAN HER HABERDE KÜRT DÜŞMALIĞI AYRI BİR HEVES GETİRİYOR PC BAŞINDA YORUM YAZANLARA. . ARKADAŞLAR, KÜRT, TÜRK, ZAZA, LAZ, ÇERKEZ EMİNİM Kİ HANGİ KİMLİKTEN OLURSA OLSUN BU ÜLKENİN HAVASINI SUYUNU EKMEĞİNİ YEMİŞ HER İNSAN BAYRAĞA MİLLİ DEĞERLERE SADIKTIR. . PKK YPG VS UNSURLARA BAĞLI OLANLAR BU UNSURLARIN OYUNCAĞI OLANLAR HARİÇ. . ! BU İNSANLARIN DERDİ ÇÖZÜM FELAN DEĞİL OLAYSIZ GÜNLERİ YOK. OLAY OLMASA BUNLAR NE İLE MEŞGUL OLACAKLAR KARINLARI NASIL DOYACAK İÇLERİNDE Kİ APO AŞKI İLE TUTUŞAN BAĞIMSIZ KÜRDİSTAN DÜŞÜNCELERİ İNŞALLAH ONLARIN SONU OLACAKTIR. . . DERDİ EKMEK OLAN KÜRT KARDEŞLERİME SELAM OLSUN BU VATAN SİZİNLE GÜZEL. . .

34
10
yanıtYanıtla
xboy:

direk gaz odalarına gönderin hepsi acilen köpek sabunu yapılmalı

35
7
yanıtYanıtla
Munzurlu:

Güvenlik güçlerimizi tebrik ederim.

28
11
yanıtYanıtla
ARSIZLARMobil-IOS:

Kaşıyın kendinizi çözüm Süreci aynen devam durmak yok yola devam, yaşasın Kürt Türk Kardeşliği

19
16
yanıtYanıtla
Adem:

kürtler dinine daha bağlı insanlardır. bu metaryalist-ataist pkkyı seven sempeti besleyen destekleyen her kürt ve türkten nefret ediyorum. uyanın kardeşlerim pkk en çok kürtlere zarar verdirmiştir.

21
10
yanıtYanıtla
Adınız YazınABUZ GUŞGONMAZ:

YA PPKK BİZİM SORUMULUARI YAKALAMAYA BAŞLARSA=

15
16
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title