Haberler

Yazın En Güzel Ünlü Gelini Hangisi?

Güncelleme:

Ünlüler dünyası şu sıralar düğün-dernek mevzularıyla çalkalanıyor. Ünlü isimler yaz başından beri birer birer dünya evine girerken, hepsinin arasında da farkında olmadan bir güzellik yarışı hakim olmaya başladı.

Sinem Kobal, Neslihan Atagül, Burcu Biricik… Her biri televizyon dünyasının merakla izlenen ve büyük ilgiyle takip edilen isimlerinden. Peki bu yazın gelinlerinden hangisi saçıyla, makyajıyla, gelinliğiyle 'kusursuz gelin'i?

SİNEM KOBAL VE KENAN İMİRZALIOĞLU

Düğünde nasıl bir gelinlik giyeceği oldukça merak edilen Sinem Kobal, Zeynep Tosun imzalı, göğüs dekolteli, uzun kuyruklu bir gelinlik giydi. Kobal, vintage rüzgarları esen gelinliğinde duvak yerine uzun kuyruk tercih etti. Klasik 'gelin başı' modasından uzak duran Sinem Kobal, açık bıraktığı saçlarını sezonun trendi örgüyle birleştirdi.

EZGİ EYÜBOĞLU VE KAAN YILDIRIM

Esma Sultan Yalısı'nda dünya evine giren Ezgi Eyüboğlu, prenses gelinlik modeliyle davetliler karşısına çıktı. Uzun kollu, dantel bir gelinlik tercih eden Ezgi Eyüboğlu, A kesim gelinliğinin kollarını çiçek motifleri ile detaylandırılırken, gelinliğini dantel ve aplike detaylarla süsledi. Ezgi Eyüboğlu'nun nude makyajını, yarım toplanmış dalgalı saçları ve çiçekli zarif tacu tamamladı.

NESLİHAN ATAGÜL VE KADİR DOĞULU

Yaz sezonunun belki de en çok konuşulan düğünü Neslihan Atagül & Kadir Doğulu çiftinindi. Gelinliği, düğün seramonisi, pasta dansı, sade görünümlü makyajında kullanılan ürün detayları derken, Neslihan Atagül uzun bir süre adından söz ettirdi. nikah için Vakko, derin göğüs dekolteli, dantel işlemeli balık formunda ve upuzun kuyruklu bir gelinlik tercih ederken, after party için ikinci bir gelinlik giyen Neslihan Atagül'ün transparan detaylı, çift yırtmaçlı, çılgın mı çılgın gelinliğ ise Zeynep Tosun imzası taşıdı.

BURCU BİRİCİK VE EMRE YETKİN

Eğelenerek evlenen ünlüler listesinde Neslihan Atagül'den sonra adını yazdıran yepyeni ünlü gelin Burcu Biricik. Emre Yetkin ile dünya evine giren Biricik, omuzları düşük sade bir gelinlik tercih etti. Dantel detaylı gelinliğini, saçlarına taktığı çiçeklerden yapılmış taçla tamamlayan Burcu Biricik, makyajında da sadeliği seçti.

EVLİN LEVİNLER VE BÜLENT KHNAZZAB

Oyuncu Elvin Levinler ve sevgilisi Bülent Khnazzab'la 4 Ağustos tarihinde diğer ünlülerin görkemli düğünlerinin aksine, Bodrum'da sessiz sedasız evlendiler. Bu sezon neredeyse hiç kabarık gelinlik görmezken, Elvin Levinler de sezonun modası, balık görünümlü deirn sırt dekolteli bir gelinlik tercih etti. Sinem Kobal gibi duvak tercih etmeyen Levinler, doğal görünümlü makyajını da yine doğal topuzuyla tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Neslihan Atagül burcu biricik ezgi eyüboğlu Sinem Kobal Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title