Haberler

Yazıhan'da "Kutlu Doğum Haftası" Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Malatya’nın Yazıhan Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Malatya'nın Yazıhan Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

SODES toplantı salonunda gerçekleşen Kutlu doğum Haftası programına Kaymakam Hatice Bayar Özdemir, İlçe Müftüsü Turgay Papurcu, daire amirleri ve ilçe halkı katıldı.

Kur'an tilaveti ve sine vizyon gösterisi ile başlayan program Yazıhan Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu şiir dinletisi ile devam etti. Katılımcıların büyük beğenisini toplayan programda bu yıl "samimiyet" teması vurgulandı. Programa davetli olarak katılan Kale ilçesi Müftüsü Emin Yılmaz alemlere rahmet olarak gelen Peygamber efendimizin (s.a.v) samimiyetin ve insanlara karşı hoşgörüsünün herkese örnek olması gerektiğini belirtti.

Program sonunda beğenilerini dile getiren Kaymakam Hatice Bayar Özdemir, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletip davetli olarak katılan Kale İlçesi Müftüsü Emin Yılmaz a günün anısına bir plaket takdim etti.

Ayrıca liseler arası şiir, kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilerle Kur'an kursu öğrencileri arasında yapılan bilgi yarışmasında başarılı olan öğrencilere hediyeleri program sonunda takdim edildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Yazıhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title