Haberler

Yazıcıoğlu'nun Avukatı: Düşüş Anının Görüntüleri Var

Güncelleme:

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili, ailenin avukatı çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Selami Ekici, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında, aynı kazada hayatını kaybeden İHA kameramanı İsmail Güneş'in tüm detayları kameraya aldığını iddia etti. Ekici, "Görüntülere ulaşır ulaşmaz kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

"İLK DAVA AÇILDI"

BBP Genel Başkan Yardımcısı Avukat Selami Ekici, katıldığı canlı yayında Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Soruşturma kapsamında ilk kez bir görevliye dava açıldığını belirten Ekici, "Muhsin Yazıcıoğlu'nun ayağı ve kaburgası kırık, hastaneye kaldırılıyor' bilgisini geçen K.Maraş İstihabarat Şube Müdür Yardımcısı Dursun Özmen'le ilgili geçtiğimiz perşembe günü dava açıldı" dedi.

"DÜŞÜŞ ANININ GÖRÜNTÜSÜ VAR"

Kazada hayatını kaybeden İHA kameramanı İsmail Güneş'in kamerasından çıkan görüntülerin savcı tarafından incelenmesini talep ettiklerini söyleyen Selami Ekici, "Çok çarpıcı görüntülerin olduğu, bu görüntülerin de birileri tarafından kaybedildiği noktasında bilgiler ulaşıyor bize. Habercilik refleksiyle İsmail Güneş'in, helikopter düşerken kamerasını kapatmasıı mümkün değildi. Biz de buna pek inanmıyorduk. Ulaştığımız bilgiler de İsmail Güneş'in helikopter düşerken ve düştükten sonra kamerasını kullandığı, görüntüler olduğu ve bu görüntülerin de bazı kişilerin eline geçtiği yönünde. İnşallah önümüzdeki günlerde bu görüntülere de ulaşıp kamuoyuyla paylaşacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

Bawerinfo@roni-umzuege.de:

Kardeşim bi Faşist eksilmiş, bu ülkenin onca sorunu varken darısı diyetlerinin başına demek düşer, ne diye bu meselenin peşindesiniz.

5
98
yanıtYanıtla
cihanncihan00cihan00@hotmail.com:

Allah senin gani gani belanı versin. Allah senin Gani Gani belanı versin. Allah senin gani gani belanı versin.

yanıt0
yanıt0
tobyselahattin@hotmail.com:

senin gibi hain solcu pisliklerin tez zamanda gebermesi dileğimdir dinsiz kıro

yanıt0
yanıt0
bayarbayar_h@hotmail.com:

yazık yazık allahın komolosu

yanıt0
yanıt0
......samet.egilmez@hotmail.com:

AKP YEDİNİZ ADAMI!!! ÖNÜNÜZDEKİ EN BÜYÜK ENGELDİ!!!!

48
23
yanıtYanıtla
buket buketbetul-65@hotmail.com:

Yahu ne engeli , yazıcıoğlu vefat ettiğinde varlığından haberdar oldum valla ... çok ta desteklenen bir değildi doğrusunu söylemek gerkirse

yanıt0
yanıt0
Canercanersafak@hotmail.de:

Muhsin Yazicioglunu paralel devlet öldürtmüstür !!! Insaallah en kisa zamanda ortaya cikacaktir .

25
25
yanıtYanıtla
hassan kamilhsnkml88@hotmail.com:

memleket de senin gibi pislikler olduğu sürece bu memlekete ne yagmur yagar ne de kar yağar insanda biraz karakter olur şeref olur hassiyet olur.bu yazdıklarını unutma gerçekler ortaya çıkınca sen göreceksin arksasından kim çıkacak

yanıt0
yanıt0
ASİL TÜRKtugra_iletisim06@hotmail.com:

YA KUSURA BAKMAYIN DA BİZİM MİLLETİMİZ SAF DEĞİL AMA CASARET DE YOK OLAYIN PEŞİNDEN GİTSİN . BAŞÇALANIN TEK RAKİBİ BU ADAMDI . BAKTI BU BÖYLE OLMAYACAK İNDİRDİLER ADAMI MEKANI CENNET OLSUN HER ŞEY ORTADA ASLINDA GEREK YOK TARTIŞMAYA BELGEYE CARTA CURTA ...

31
15
yanıtYanıtla
RIZA BABAfatihparmaklar@gmail.com:

GERÇEKLERİN DIŞARI ÇIKMA GİBİ KÖTÜ Bİ HUYU VARDIR

36
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title