Haberler

Yazıcıoğlu Davasında Poster Krizi

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüne ilişkin Kahramanmaraş Adliyesi’ndeki 7. duruşma poster kriziyle başladı.

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin ölümüne ilişkin Kahramanmaraş Adliyesi'ndeki 7. duruşma poster kriziyle başladı.

Adliye bahçesinde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve beraberindekiler, partililer tarafından tekbirlerle karşılandı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve kandillerini kutlayan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, binanın kontrol kapısından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde geçiş yaptı.

Duruşma salonuna giriş sırasında bir partilinin Muhsin Yazıcıoğlu'nun fotoğrafının yer aldığı posteriyle içeri girmek istemesi kısa süreli gerginliğe neden oldu.

Emniyet personelinin uyarılarıyla Muhsin Yazıcıoğu'nun posterini toplayan partililer, yapılan uygulamaya tepki gösterdiler.

Poster krizinin çözülmesiyle duruşmaya geçildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Adliyesi Büyük Birlik Partisi Muhsin Yazıcıoğlu Mustafa Destici Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title