Haberler

Yazıcı'yı Rize'ye Uğurladık

Güncelleme:

Rize Valiliğine atanan Yazıcı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeline veda etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürütürken Rize Valiliği'ne atanan Ersin Yazıcı, düzenlenen törenle belediye personeliyle vedalaştı. Törende duygusal anlar yaşayan Yazıcı, personelden helallik aldı. Yazıcı, tören öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve genel sekreter yardımcılarıyla vedalaştı.

PERSONELDEN HELALLİK ALDI

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Başkan Karaosmanoğlu ve Büyükşehir personeliyle vedalaşarak görev yeri olan Rize'ye hareket etti. Yazıcı için Büyükşehir binası önünde bir tören düzenlendi. Başkan Karaosmanoğlu ve Genel Sekreter Yardımcıları Tahir Büyükakın, Ercan Yazıcı, Feyzullah Okumuş ile vedalaşan Vali Yazıcı, daha sonra belediye önünde düzenlenen törene katıldı. Büyükşehir personelinin geniş bir katılım gösterdiği törende duygusal anlar yaşayan Yazıcı, "Eğer sizi kırmışsam bilin bunda bir art niyet yoktur. Hepiniz burada lakıyla çalıştınız. Hepinizden helallik istiyorum" dedi.

KOCAELİ HALKI İÇİN ÇALIŞTIK

Büyükşehir'in üst düzey yöneticileri, daire başkanları, şube müdürleri, memurlar ve işçilerin katılımıyla düzenlenen veda programında Büyükşehir Mehteran Takımı bir konser verdi. Belediye önünde düzenlenen törene Başkan Vakili Zekeriya Özak ve Başkan Danışmanı Ömer Polat ile katılan Vali Yazıcı, 5 yıllık görev sürecinde tüm personel ile birlikte Kocaeli halkı için çalıştıklarını söyledi. Yazıcı, "Eğer birinizi kırdıysam hakkınızı helal edin. Kendime yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi başkansına yapmam. Burada herkes hizmet için çalışmıştır. İnsanların kalbini kırmaktan korkarım. Ben varsa bir hakkım tüm arkadaşlarıma bu hakkımı helal ediyorum" ifadesini kullandı.

RİZE'DE BİR KARDEŞİNİZ VAR

Büyükşehir çalışanlarının artık Rize'de bir kardeşi ve ağabeyleri olduğunu ifade eden Yazıcı, "Rize'ye gelip beni ziyaret ettiğinizde karşınızda bir Kocaelili göreceksiniz. Belediyenin en üst düzeyden en alt çalışanına kadar herkese kapımız açıktır. Kocaeli'yi unutmam mümkün değil. Kendimi bu ailenin bir ferdi olarak görüyorum. Şimdi memuriyet hayatıma başlarken hedeflediğim bir göreve gidiyorum. Mutluyum ama buradan ayrılırken de burukluk yaşıyorum" şeklinde konuştu.

RİZE'YE UĞURLANDI

Konuşmasının ardından Vali Yazıcı'ya Başkan Vekili Özak tarafından çerçeveli bir fotoğraf ve çiçek hediye edildi. Sendika başkanları da Vali Yazıcı'ya çiçek verdi. Hep birlikte çekilen aile fotoğrafının ardından Vali Yazıcı, Rize'ye uğurlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ersin Yazıcı Ercan Yazıcı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title