Haberler

Yazardan Yazara Laf!

Bakireliği Günde 3 Öğün Reklam Malzemesi Olarak Kullandı!

BAKİRELİĞİ GÜNDE 3 ÖĞÜN REKLAM MALZEMESİ OLARAK KULLANDI!

Biricik kapı komşum, Katarina Witt'i 'Buzda Dans'ta görme sebebimiz Özay Abimiz (Şendir), dün cansiperane bir şekilde Şebnem Schaeffer'ı savunmuş. 'Siyasete giren tek manken o değil. Şebnem'in farklılığı bakire olmasını iddia etmesi mi? Bazı bölgelerinde bekaret uğruna hala cinayetle işlenen bir ülkede, bakire olduğu için Şebnem ipe çekiliyor...' çiziktirmiş. Şimdi '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' sebebiyle ennn centilmen köşecimiz Şebnem'i kollamasın mı? Kollasın! Köşe onun, kalem onun. Ama şunu da atlamasın bence. Şebnem Hanım kızımız bakire diye ipe çekilmedi! Bakireliği günde üç öğün reklam malzemesi olarak kullandığı için kendinden nefret ettirdi.

'BİSEKSÜEL' DEDİ!!

Hatun sanki bekaretten sorumlu devlet bakanı! 'Elime erkek eli değmedi, ben ne yüce genç kızım' edasıyla, kanal kanal gezip, burnumuza bekaret raporunu dayamasının çirkinliğini nasıl unutabiliriz ki? (Unutulmaz, unutulmaz, yaşadığımız unutulmaz.) Sonra da o namus abidesi, 'mağdur' kızımız çıktı eski sevgilileri Şenol İpek ve Özcan Deniz için 'Onlar biseksüel!' deyiverdi. Annesini yanına katıp çıkmadık televizyon programı, vermedik röportaj bırakmadı! (Bu da reytingci bakire modeli herhalde). Annekız ilişkisinin en dramatik, en 'aman evlerden uzak', en ama en çarpık örneği olarak hafızlarımıza kazındı!!! Onun yüzünden iki ay annemle kapı dışarı çıkamamışlığım var benim! Az kaldı bütün anne-kız el ele hep beraber tribüne hallerinin onlar gibi göründüğünü düşünecektim... Çok rica edeceğim; hafıza kaybına uğrayan, üşenmesin google'lasın, muhteşem Şebnem Şapırt röportajlarından bir yudum tatsın, bakalım ağzındaki kabak tadı kolay kolay gidecek mi? Yoksa Özay'cığım hâlâ Şebnem'in bekaretinden dolayı kurban edildiğini düşünecek mi? Ayşe Özyılmazel, sabah

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title