Haberler

Yazar Yusuf Kaplan Adıyaman'da Konferans Verdi

Gökkuşağı Derneğinin Şehir ve Medeniyet Buluşmaları Projesi kapsamında Yazar Yusuf Kaplan, Adıyaman’da konferans verdi.

Gökkuşağı Derneğinin Şehir ve Medeniyet Buluşmaları Projesi kapsamında Yazar Yusuf Kaplan, Adıyaman'da konferans verdi.

Belediye Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyaman eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Gürbüzcan, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri eğitimci ve üniversite öğrencileri katıldı.

Programın açış konuşmasını Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Gani Aslangöz yaptı. Yazar Yusuf Kaplan, 'Çağrısı Çağını Kuracak Bir Gençlik' konu başlıklı konuşmasında, "Durduğumuz yer gördüğümüz şeyi belirler. Gördüğümüz şey ise söylediğimiz şeyi belirler. Zihnimiz Çağın ağlarından kurtulduğunda özgürleşecektir. Ümmileşerek özgürleşen zihinler, İlahi Çağrı'yı görecektir. Ancak bu zihinler kendi Çağrısını ve Çağını kurabilir.

Birincil kaynaklara ulaşmamızı sağlayacak, bizim medeniyet kavramlarımızla düşünebilme yeteneğini kaybetmemiş ve berrak bir zihne sahip birinci sınıf insanlara ihtiyacımız var" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Yusuf Kaplan Seyfi Özkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title