Haberler

Yazar Sinan Yağmur Forum Erzurum'da

Aşkın Gözyaşları, Hüzün Yanığı, Mevlan’dan Nefesler, Aşkın 7 Hali ve 16 Türk Devleti gibi onlarca kitabın yazarı Sinan Yağmur, 18 Nisan Cumartesi günü Forum Erzurum’da sevenleriyle buluşuyor.

Aşkın Gözyaşları, Hüzün Yanığı, Mevlan'dan Nefesler, Aşkın 7 Hali ve 16 Türk Devleti gibi onlarca kitabın yazarı Sinan Yağmur, 18 Nisan Cumartesi günü Forum Erzurum'da sevenleriyle buluşuyor.

Forum Erzurum Alışveriş Merkezi Müdürü Ahmet Çakmak, "18 Nisan Cumartesi saat 12: 00'de başlayacak olan imza günü Erzurumlular için unutulmaz bir gün olacak. Forum Erzurum ailesi olarak kitapları milyonlar satan değerli yazarımızı misafir etmekten son derece mutluyuz." dedi.

Sinan Yağmur kimdir ;

1965 yılında Kapadokya ikliminde gözlerini açtı. Gördüğü rüya hayatının miladı oldu. Rüyasındaki şehre gitmeliydi. İsim verdi levhasında Konya yazan kente: Şehr-i Sevda. Gönlünü açmak için senelerdir Konya'da. Çeyrek asırdır tasavvuf kokusu solumaya çalışıyor aşk fısıltılı kitaplarda. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakmak Sinan Yağmur Erzurum Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title