Haberler

Yazar Mehmet Eroğlu'ndan Başkan Alıcık'a Hediye

‘Bir Arkeolog’un Anıları’ adlı kitabın yazarı Mehmet Eroğlu ile Aydın Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Özdemir, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

'Bir Arkeolog'un Anıları' adlı kitabın yazarı Mehmet Eroğlu ile Aydın Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Özdemir, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Hayatında çektiği sıkıntılar yokluklar, yapılan haksızlıklar ve ikiyüzlülükleri kaleme alarak yazdığı kitabı ile birlikte ziyarete gelen Mehmet Eroğlu ve Aydın Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda MHP Efeler Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Özdemir ile bir süre sohbet eden Başkan Alıcık, Eroğlu ve Özdemir'in kendisini ziyaret etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karşılıklı bir süre yapılan samimi sohbetin ardından yazdığı kitap hakkında bilgiler veren Bir Arkeolog'un Anıları adlı kitabın yazarı Mehmet Eroğlu yanında getirdiği kitabını imzalayarak Başkan Alıcık'a hediye etti. Geçmiş yaşamını yazdığı kitapla okuyucuların gözleri önüne açık bir kalple sunduğu kitabın yazarı Mehmet Eroğlu'na teşekkür eden Haluk Alıcık kitabı en kısa süreçte okuyacağını belirterek yazarı tebrik etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Özdemir Haluk Alıcık Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title