Haberler

Yazar İskender Bayhan, Gençlik Hareketini Anlattı

Kocaeli Kitap Fuar'ında Türkiye'de gençlik konferansı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 9.Kocaeli Kitap Fuarı'nda kapsamında Akçakoca Konferans Salonunda yazar İskender Bayhan tarafından Türkiye'de gençlik hareketi ile ilgili seminer gerçekleştirildi. Türkiye'nin her zaman genç bir nüfusa ait olduğunu belirterek sözlerine başlayan Bayhan, "Türkiye Cumhuriyet'ten bu yana genç nüfusa emanet olarak yoluna devam ediyor. Dünden bugüne gençlerimiz her zaman enerjik ve vizyon sahibi olmuşlardır. Gençler geleceğe yönelik çalışmalarda her zaman yön belirleyici olmuştur. Her dönem açısından her alanda gençliğe yatırım yapılmaktadır. Bu çalışmalar hem gençliğimizi hem de geleceğimizi garanti altına almayı sağlamaktadır" dedi.

Gençlerinde kendilerini geliştirerek geleceğe yapılan yatırımlarda temel taşını oluşturması gerektiğini belirten Bayhan, "Siz gençler yapılan bu çalışmaları arı gibi çalışarak, dinlenmeyi de çalışarak yaparak boş çıkarmamalısınız. Geleceğin mimarları sizlersiniz. Bizler size araziyi gösteren insanlarız siz oraya inşaatı yapacak kişilersiniz. Gençler her zaman düşünmeli ve fikir üretmeli. Gençlerimiz kendi fikirlerini üretmeliler. Başkalarının fikirleri üzerinden hareket etmemeli ve ülkesinin çıkarlarını her şeyin önünde tutmalıdır. Sizler geleceğimizin aynasınız" diyerek sözlerini tamamladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akçakoca Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title