Haberler

Yazar İlhan Akın Avrupa Gezisini Tamamladı

Araştırma, inceleme, tanıtım amacıyla Fransa, Almanya, Balkan Ülkeleri ve Yunanistan’a yaptığı seyahati tamamlayan Yazar İlhan Akın, Düzce’ye döndü.

Araştırma, inceleme, tanıtım amacıyla Fransa, Almanya, Balkan Ülkeleri ve Yunanistan'a yaptığı seyahati tamamlayan Yazar İlhan Akın, Düzce'ye döndü.

Bir hafta süreyle Avrupa ve Balkan Ülkeleri'nde araştırma ve incelemelerde bulunan Akın, "Bu gezi, bundan sonra yapacağım çalışmalarda bana çok daha geniş bir bakış açısı kazandırdı. Farklı kültür ve medeniyetleri gözlemleyip tanıma fırsatı buldum. Umuyorum ki, seyahat boyunca edindiğim izlenimler bundan sonraki eserlerime yansır ve düşüncelerim çok daha geniş coğrafyalarda beğeni bulur" diyerek yaptığı ziyaretlerin kendisi için taşıdığı önemi dile getirdi.

Hindistan Büyükelçisinin daveti üzerine, önümüzdeki günlerde Hindistan'a gitmesi beklenen Akın'ın, Hindistan Kültürü ve tarihi ile ilgili bir romanı bulunuyor.

"Tears Of The Ganges" adıyla İngilizceye de çevrilen romanın Bollywood'la buluşabilmesi için Hindistan Büyükelçiliği özel gayret sarf ediyor.

Akın, "Japon Kültürü, Arap Kültürü, Kafkas Kültürünü anlatan romanlarıma Avrupa ve Balkan Kültürlerinden esinlenerek yeni eserler katmak, okuyucunun karşısına yeni düşüncelerle çıkmak benim için çok önemli" diyerek yapmış olduğu ziyaretlerin kendisi için büyük bir esin kaynağı olduğunu belirtti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fransa Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title