Haberler

Yazar Erdal Demirkıran'dan Akşehir'de Konferans

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Erdal Demirkıran, Konya’nın Akşehir ilçesinde konferans verdi.

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Erdal Demirkıran, Konya'nın Akşehir ilçesinde konferans verdi.

Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut İşcan, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel ile çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. Konferansa yoğun ilgi sebebiyle kültür merkezinin koridordaki boşlukları dahi dolarken, Erdal Demirkıran eğlenceli bir dille başladığı konferansında 'Sen Dünyanın En Akıllı İnsanısın' konusunu işledi.

Dünyanın en akıllı insanı olduğunu iddia eden ve iddiasını noterde tasdik ettirdiğini söyleyen Demirkıran, tek amacının 15 Mart 2030 saat 10.27'de dünyada savaşları bitirerek barışı sağlamak olduğunu söyledi. Demirkıran ""Üniversite yıllarımda bir gün fark edilmek istedim ve o gün okula kırmızı bir ceketle gelerek derslere bu ceketle girmeye başladım. Dersimize giren ve beni hiç fark etmeyen hocamıza dersimizde ilk kez el kaldırarak soru sordum ve bu soruma karşı rezil olduğum söylense de ben akıllı olduğuma kendimi inandırdım. Hemen sonrasında elime geçen her kağıda 'Ben Akıllıyım', 'Ben Akıllıyım' diye yazmaya başladım. Bunu yazdıkça yürüyüşüm bile değişti ve bir notere giderek 'Dünyanın En Akıllı İnsanı Benim' diye onaylattım. Hemen bunu babam ve annemle paylaşarak 'Ben dünyanın en akıllı insanıyım' dediğimde normal olmadığımı düşünen ailem ertesi gün beni okutmak için eve 3 hoca getirtmişlerdi. Ama ben yine de kendimi akıllı olduğuma inandırdım ve bu şekilde devam ettim. İş görüşmelerimde ve iş hayatımda da hiçbir tecrübem olmamasına rağmen akıllı olduğumu ısrarlı tavırlarımla ortaya koyarak başarılar elde ettim. Sizler de başarabileceğinize kendinizi inandırın ve ısrarcı olun. Hedefleriniz daima büyük olsun ve büyük düşünün" şeklinde konuştu.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Erdal Demirkıran konferans sonunda izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Konferans sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Erdal Demirkıran'a teşekkür ederek Nasreddin Hoca'nın ters çalışan saatini armağan etti. Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Erdal Demirkıran konferans sonrası kültür merkezi fuaye salonunda kitaplarını imzaladı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdal Demirkıran Salih Akkaya Akşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title