Haberler

Yazar Ayşe Kulin, Bodrum'da Okurlarıyla Buluştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ayşe Kulin'den detay- Okuyucu detayı- Kitap detayları- Ayşe Kulin ile röportaj Yazar Ayşe Kulin, Bodrum'da okurlarıyla buluştu Yazar Ayşe Kulin, Muğla'nın Bodrum ilçesinde okurlarıyla buluştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Ayşe Kulin'den detay- Okuyucu detayı- Kitap detayları- Ayşe Kulin ile röportaj Yazar Ayşe Kulin, Bodrum'da okurlarıyla buluştu Yazar Ayşe Kulin, Muğla'nın Bodrum ilçesinde okurlarıyla buluştu.Bir alışveriş merkezindeki kitap evinde yeni kitabı için imza günü düzenleyen Kulin, Bodrum'da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.Bodrum'un kendisi için tatili ve gençliğini ifade ettiğini belirten Kulin, "Bodrum'u ilk keşfedenlerdenim. Bodrum'a ilk kez 1961 yılında geldim. O tarihte Bodrum'da bir tane turistik otel vardı. Yer bulamadık ve pansiyonda kaldık" dedi. Türkiye'de çok iyi yazarların bulunduğunu ve çok kabiliyetli yazarların yetiştiğini vurgulayan Kulin, "Gençler arkamızdan müthiş geliyorlar. Eminim bizi daha iyi ufuklara taşıyacaklar" diye konuştu.Bir soru üzerine Kulin, genel seçimlerin ardından bir koalisyonun kurulmasını arzu ettiğini belirterek, yeni bir seçimin yapılmaması gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ayşe Kulin Bodrum Muğla Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title