Haberler

Yazar Ali Erkan Kavaklı Seydişehir'de

Güncelleme:

Eğitimci Gazeteci Yazar Ali Erkan Kavaklı, Seydişehir'de Kitap Kültürü ve Kuranı Kerim konulu konferans verdi.


Seydişehir Belediyesi tarafından düğün salonunda düzenlenen konferansa Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Güray, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, STK Başkanları,Kamu Kurum ve Kuruluşlarının müdürleri ,ile davetliler katıldı.

Yazar Kavaklı,Kur'an-ı Kerim okumanın amacının Allah'ı tanımak olduğunu en büyük nimetin bu olduğunu kaydetti.
Kur'an'ın okuma kitabı olduğunu kaydeden Gazeteci Yazar Ali Erkan Kavaklı ;"Kitap dininin mensuplarıyız. Kur'an"okuma kitabı"dır. Müslümanlar gönüller Sultanı Hz. Muhammed'e (sav) indirilen kitabı okuyarak dünya medeniyeti kurdular. İslam medeniyeti önce zihinlerde ve gönüllerde inşa edildi. Okumak zihni besler, zekâyı geliştirir. İslam'dan önce cahil, vahşi, bedevi olan Araplar, Kur'an'ı okuduktan sonra bilgili, medeni, adaletli, cesur insanlara dönüştüler. Kur'an kalp ve kafalarda ilim, ibadet, saadet iklimi meydana getirdi. Okumak düşünmek demektir. Düşünmek soylu bir eylemdir ve ibadettir. Allah insan

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seydişehir Ali Erkan AK Parti Kavaklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title