Haberler

Yaz Spor Okullarında Eskrim Kursları İlgi Görüyor

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okullarında, eskrim sporu büyük ilgi görüyor.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okullarında, eskrim sporu büyük ilgi görüyor.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Spor Merkezlerinde "bu yaz mutlaka spora başlamalısın" sloganıyla çocuklara 38 branşta kurs veriliyor.

5-18 yaş grubu çocukların katıldığı eskrim kursları da büyük ilgi görüyor. Hafta içi her gün gerçekleştirilen kursta, teknik ve uygulamalı ders veriliyor.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, sağlıklı, zeki bir nesil için çocukların mutlaka spora teşvik edilmesi gerektiğini kaydetti.

Spor merkezlerine 20 bin 900 öğrencinin kayıt yaptırdığını belirten Hacıcaferoğlu, "Çocukların fiziksel, zihinsel, psikolojik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayabilmek için 38 farklı branşta kurs açtık. Ailelerin ilgisi bizi çok memnun etti." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Burhanettin Hacıcaferoğlu Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title