Haberler

Yaz Spor Okullarına Kayıt Olmakta Geç Kalmayın!

Güncelleme:

Osmaniye Belediyesi Ücretsiz 6.Yaz Spor Okulları Kayıtları Devam Ediyor


"Sağlıklı ve Eğlenceli Bir Yaz İçin" sloganı ile düzenlenen ve bu yıl altıncısı yapılacak olan Osmaniye Belediyesi Ücretsiz Yaz Spor Okulları'nın kayıtları devam ediyor. Osmaniye Belediyesi'nin Sosyal Sorumluluk Projesi olan 7 – 14 yaş arası çocuklarımıza yönelik Basketbol, futbol, voleybol, satranç, su kanosu, okçuluk, çim hokeyi, izcilik, tırmanma, badminton, saz, gitar, ebru, resim, bilgisayar, el beceri sanatları ve halk oyunları branşlarında açılan Yaz Spor Okullarına kayıtlar 20 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecek. Yetkililer kayıt olacak çocukların acele etmesi gerektiğini her branşın kendi içerisinde belli bir sayı ile sınırlandırılacağını ifade ettiler.
Kayıtlarda öğrencilerden sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet resim istenirken, kayıt sırasında velilerin de olması gerekiyor. Kayıtlar Osmaniye Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde kurs eğitmenleri tarafından yapılıyor. Kayıtlarda ilginin en fazla futbol ve basketbol branşlarında olduğunu belirten kurs eğitmenleri toplam kayıtların ise 600 öğrenciye ulaştığını belirttiler.

Çocuklarını Yaz Spor Okulu için kaydettirmeye getiren veliler Yaz Spor Okulu'ndan memnuniyetini dile getirdiler. Veliler, yaz aylarının gelmesiyle çocuklarının yapacak bir şey bulamadıklarını belirtirken, çocuklar için Osmaniye Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu ücretsiz yaz spor okulunun bulunmaz bir fırsat olduklarını ifade ederek Başkan Kadir Kara'ya teşekkür ettiler. 23 Haziran-25 Temmuz tarihleri arasında tek dönem halinde yapılacak 6.Yaz Spor Okullarında, tüm öğrencilere belediye tarafından tişört, şort, şapka ve çorap hediye edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title