Haberler

Yaz Spor Okulları Kapanış Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Yaz Spor Okulları’nda eğitim alan Kağıthaneli çocuklar, Yaz Spor Okulu Kapanış Şenliği’nde öğrendiklerini sergiledi.

Yaz Spor Okulları'nda eğitim alan Kağıthaneli çocuklar, Yaz Spor Okulu Kapanış Şenliği'nde öğrendiklerini sergiledi. Tekvando, karate ve güreş gibi alanlarda öğrendiklerini sergileyen çocuklar yaptıkları hareketlerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Kağıthane Belediyesi tarafından yaz aylarında çocuklara sportif anlamda eğitim vermek amacı ile faaliyete geçirilen Yaz Spor Okulları'nda tekvando, jimnastik, karate, güreş, voleybol ve futbol gibi alanlarda eğitim alan çocuklar Yaz Spor Okulları Kapanış Şenliği'nde yaz boyunca öğrendiklerini sergilediler. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın da katıldığı kapanış şenliğinde tekvando, karate, güreş gibi alanlarda gösteri yapan öğrenciler izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Gösterilerin ardından Yaz Spor Okulları'nda Başarılı olan öğrencilere Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tarafından madalya verildi.

"7 BİNİN ÜZERİNDE ÇOCUĞUMUZA HİZMET VERDİK"

Yaz Spor Okulları Kapanış Şenliği'nde konuşma yapan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Yaz Spor Okulları'nın kapanışındayız. Yaz Spor Okulları ve Yaşam Beceri Atölyeleri ile değişik etkinliklerle bu sene yaz döneminde 7 binin üzerinde çocuğumuzla, gencimizle birlikte olduk. Gençlerimizin çok az bir bölümünün sunduğu gösterilerden de tahmin ettiğimiz gibi yaz dönemini gerçekten dolu dolu geçirdik ve çocuklarımız gönlündeki istedikleri spor dallarında becerilerini, kabiliyetlerini geliştirme fırsatı buldular" diye konuştu.

"ÇOCUKLARIMIZ LİDERLERE SAVAŞSIZ BİR DÜNYA İSTEDİKLERİ MESAJINI VERDİ"

Yaz Spor Okulları'nda 13 ayrı branşta eğitim yaptıklarını belirterek sözlerine devam eden Başkan Kılıç, "Gerçekten hem spor yapan çocuklarımız hem de Yaşam Beceri Atölyelerindeki çocuklarımız çok faydalı ve çok güzel çalışmalara imza attılar. Bugün Mehmet Akif Mahallesi'nde Yaşam Beceri Atölyelerinde çocuklarımızın yaptıklarını gördük. İki gün önce Ege sahillerine cansız bedeni karaya vuran minik Aylan Kurdi ile ilgili yapmış oldukları resimleri gördük. Çocuklarımızın duygularını paylaştık. Gerçekten çocuklarımız dünyanın o büyük yöneticilerine, büyük liderlerine o küçük gibi gözüken ama çok büyük derin yürekleri ile savaşsız bir dünya istediklerini hem lisanen ifade ettiler hem de çizdikleri resimlerle ifade ettiler. Çocuklarımızı kutluyorum" şeklinde konuştu.

"HER ALANDA HİZMETİ KENDİMİZE AMAÇ EDİNİYORUZ"

Her alana hizmeti amaç edindiklerini belirterek sözlerine devam eden Başkan Kılıç, "Biz spor alanlarımızla, sosyal alanlarımızla, kültürel alanlarımızla sosyal tesislerimizle çocuklarımıza gençlerimize, yetişkinlerimize hizmet etmeye çalışıyoruz ve hep birlikte olmaya çalışıyoruz. Biz, 500 bin kişilik bir aileyiz. Bu ailenin mensubiyeti, duyguları içerisinde sizlerle birlikte olmaya gayret ediyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Kılıç Kağıthane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title