Haberler

Yaz Spor Okulları Başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından düzenlenen 2015 yılı Yaz Spor Okulları bugün itibari ile başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından düzenlenen 2015 yılı Yaz Spor Okulları bugün itibari ile başladı.

25 farklı branşta 3 dönem halinde gerçekleştirilecek yaz spor okullarında ilk dönem 15 Haziran'da başlayıp 11 Temmuz'da bitecek.

Kadir Has Kongre Merkezi, Talas TOKİ, Sümer Yüzme Havuzu, Beyazşehir Spor Kompleksi, Harikalar Diyarı Spor Tesisleri ve Belsin Yüzme Havuzu'nun yanı sıra geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Başakpınar Futbol tesisinde düzenlenecek yaz spor okullarının yanı sıra Talas TOKİ ve Kadir Has Kongre Merkezi'nde de tam gün okul programı şeklinde eğitim verilecek.

Yüzme, Basketbol, Futbol, Satranç, Okçuluk, Voleybol, Taekwondo, Kickboks, Cimnastik, Tenis, Buz Pateni, Su Kayağı, Sporda Etkili İletişim, Badminton, Güreş, Squash, Halk Oyunları, İngilizce, Hentbol, Masa Tenisi, Judo, Boks, Halter, Binicilik ve Besyo-Askeri Liseler-Polis Okullarına Hazırlık kursu olmak üzere 25 farklı branşta eğitim verecek olan Yaz Spor Okulları'nda şu ana kadar 4 bine yakın kayıt yaptırıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2015 Yaz Spor Okulları 5 Eylül'de 3.dönemin bitmesi ile sona erecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başakpınar Kayseri Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title