Haberler

Yaz Okulu Öğrencileri Spil'de Buluştu

Manisa Ensar Vakfı, yaz okulunda eğitim gören 150 öğrenci ve veli için Spil Milli Parkı’na gezi düzenledi.

Manisa Ensar Vakfı, yaz okulunda eğitim gören 150 öğrenci ve veli için Spil Milli Parkı'na gezi düzenledi. Şehzadeler Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen geziye Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de katıldı.

Manisa Ensar Vakfı yaz okulu öğrencileri Spil Milli Parkı'nda düzenlenen gezide bir araya geldi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, öğrencileri ve velilerini yalnız bırakmadı. Başkan Çelik'e, Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Çipiloğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş da eşlik etti. Vakıf Başkanı Arif Çeler, "Yaz okulu kapsamında gezi düzenleyeceğimizi söylemiştik. İlk gezimizi Spil'e gerçekleştiriyoruz. Bu imkanı bize sağlayan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi kurulduktan sonra vakfımıza çok faydaları oldu. Başkanımızdan ne zaman bir talepte bulunsak hayır demedi" diye konuştu.

Spil Milli Parkı'nın güzelliklerinden herkesin faydalanmasını istediklerini belirten Başkan Çelik ise, "Belediye olarak eğitime, gençlerimize, çocuklarımıza büyük önem veriyoruz. Kadınlarımıza çocuklarımıza ve engellilerimize pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Spil Milli Parkımız en güzel haliyle Manisa'ya kazandırıldı. Bu anlamda Orman ve Su İşleri Bakanlığımız Veysel Eroğlu'na şükranlarımızı sunuyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak üzerimize düşen görevleri burada yerine getiriyoruz. Yeter ki vatandaşlarımız bu güzelliklerden istifade edebilsin. Öğrencilerimizi ve velilerimizi burada misafir etmek bizim için bir onurdur" dedi.

Çocuklar ve veliler, Başkan Çelik'le fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Faruk Çelik Karataş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title