Haberler

Yozgat'ta Kur'an Kursuna Katılan Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Güncelleme:

Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde yaz Kur'an kursuna katılan başarılı öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Yozgat'ın Çayıralan ilçesinde yaz Kur'an kursuna katılan başarılı öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Çayıralan Merkez Camisi'ndeki törene Kaymakamı Ömer Faruk Yüce, Çayıralan Belediye Başkan vekili Bülent Hızır Ekinci,  Çayıralan Müftüsü Halil Kocaoğlu, imam hatipler ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Yüce, öğrenciler ve kurs öğreticilerinin 2 aylık emeğinin neticesini ödüllendirmek için biraraya geldiklerini söyledi. Yüce, "Çocuklarımızın hepsine camileri kolsuz kanatsız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapılacak etkinliklere de yine aynı şekilde katılmalarını kendilerinden istirham ediyorum. Bizim dinimizin en asli unsuru esas kaynağımız Kur'an. Bunu erken yaşta öğrenme imkanı bulabilirsek  bizim için çok güzel olur. Bu noktada Müftülüğümüze ve Diyanet İşleri Başkanlığımıza ve hayırseverlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından hayırseverler tarafından hediye edilen 11 bisiklet başarılı öğrencilere dağıtıldı. Bütün öğrencilere de belgeleriyle ayakkabı hediye edildi.

Dereceye giren ve bisiklet hediye edilen Onur Furkan Demirkazık, kendisinin bisikleti olduğunu belirterek, hediyesini başka bir arkadaşına verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Çayıralan Ekinci Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title