Haberler

Yaz Kur'an Kursu Çocuk Şenliği

Odunpazarı İlçe Müftülüğü, Yaz Kur’an Kurslarının sona ermesi dolayısı Çocuk Şenliği programı gerçekleştirildi.

Odunpazarı İlçe Müftülüğü, Yaz Kur'an Kurslarının sona ermesi dolayısı Çocuk Şenliği programı gerçekleştirildi.

Bayanlara yönelik Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii toplantı salonunda gerçekleşen programda, Yaz Kur'an Kursunda eğitim gören öğrenciler tarafından okunan Kur'an-ı Kerimler, ilahiler, şiirler, sema gösterisi, mehter gösterisi, piyesler tüm seyirciler tarafından heyecanla takip edildi. Tıklım tıklım dolu salonda annelerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

İlçe Müftüsü Burhan Çakır, Yaz Kur'an Kursuna devam eden çocuklardaki bu büyük başarıyı görmemin kendilerini duygulandırıp mutlu ettiğini belirtti. Çocuklarını camilere ve Kur'an Kurslarına gönderen anne babalara ve çocukların bu hale gelmesine vesile olan öğreticilere de teşekkür eden İlçe Müftüsü Çakır, her sene bu coşkunun artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

2015 yılında Odunpazarı İlçe Müftülüğü Yaz Kur'an Kursları bünyesinde 320 öğretici ile 3 dönemde 25 bin öğrenciye ulaşıldığı belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Sami Ramazanoğlu Burhan Çakır Odunpazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title