Haberler

Yaz Geldi, Tırnakçılar Sahillere Dadandı

Fethiye'de bir gümüşçüye giren hamile görünümlü kadın tırnakçılık yolu ile hırsızlık yapması ve yanındaki erkek çocuğun ise takıları çalma anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Fethiye'de bir gümüşçüye giren hamile görünümlü kadın tırnakçılık yolu ile hırsızlık yapması ve yanındaki erkek çocuğun ise takıları çalma anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre; Fethiye'nin Çalış Plajında faaliyette bulunan Emre Yüce'ye ait gümüşçüye dün akşam saatlerinde gelen hamile görünümlü bir kadın ile yanında bulunan 9-10 yaşlarında bir erkek çocuk bir süre dükkanın içerisinde dolaştı. Çocuğun gümüş takılara baktıktan sonra elini sürekli olarak cebine atması ve kadının ise para üstü olarak almış olduğu euroları defalarca kasiyerden değiştirmesinden şüphelenen iş yeri çalışanı Mustafa Üstündağ, kadın ve çocuk gittikten sonra güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Hamile görünümlü kadının kasada bulunan 480 euroyu tırnakçılık yöntemiyle aldığını ve çocuğun ise yaklaşık 500 euro değerindeki gümüş takıyı çaldığını iddia eden Üstündağ, polise giderek şikayetçi oldu. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, hamile görünümlü kadın ve beraberindeki çocuğun yakalanması için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince büyük bir şok yaşadığını ifade eden Mustafa Üstündağ, "Bu işyerinde 12'nci sezonumuz. Ben bu sezon işyerinin sahibi olan arkadaşıma yardım amacıyla geldim. Böyle bir soygun olayıyla karşılaştık ve ben o an dışarıdaydım. Geldiğimde çıkmışlardı ama kamera kayıtlarını incelediğimizde bir şeyler olduğunu fark ettik. Çocuğun gümüş takıları çalmış olduğunu gördük ve hemen durumu Polise bildirdik. Sonra Polisler dükkana geldiler ve çalındığına dair onlarda hem fikir oldular. Bizi önce Çocuk bürosuna yönlendirdiler. Sonra kasadaki parayı saydığımızda ise paranın eksik olduğunu fark ettik ve Polise durumu ilettik. Kamera kayıtlarını seyrettik ki; hamile görünümlü kadın parayı defalarca alıp veriyor, parayı bozduruyor, beğenmiyor ve ezik, çizik diye tekrar iade edip verip alıyor. Parayı değiştirdikçe tırnaklayıp diğer eline götürüyor ve cep telefonu gibi bir şey var oraya parayı saklıyor. Tırnakçılık dediğimiz yöntemle 480 Euroyu çalıyor. Sonra tekrar polise başvurduk ve bu sefer kadının tırnakçılığı ile ilgili şikayetçi olduk" dedi.

"POLİSİN BURADA BELLİ SAATLERDE DEVAMLI DURMASI GEREKİYOR"

Mustafa Üstündağ, tüm esnaflara uyanık olmalarını tavsiye ederek, "Çalış'ta polisin devriye gezmesi haricinde Polisin burada belli saatlerde devamlı durması gerekiyor. Başımıza gelen bu olayı midyeciler bile fark etmiş. Bize gelip burada bir şeyler olduğunu söylediler. Kadın hamile görünümlü yani karnında aşırı bir şekilde şişlik var. Birde çok rahat. O kadar karnı şiş bir kadın hızlı bir şekilde hareket etmesi ise çok enteresan. Yaklaşık bu olay 15 dakika sürdü. Çocuk çok şaşırtıyor ve sürekli olarak bilekliklere, künyelere ve yüzüklere farklı farklı mallara bakıyor. Amaç aslında çalışan elemanının dikkatini dağıtmak ve kadının işini kolaylaştırmak. Yaklaşık olarak 500 Euro civarında gümüş takımız çalındı, 480 Euro'da tırnaklamayla gitti" dedi.

"BİZ BUNLARIN BİR EKİP İŞİ OLDUĞUNA İNANIYORUZ"

Hırsızlığı yapanların ekip olduğunu savunan Üstündağ, "Olay olduktan sonra bir kadın daha geldi ve durdu. Çıkan kadını midyecinin orada gördüğünü ve garip davranışlarda bulunduğunu söyledi. Çok ilginçtir Polis geldi ve birden tedirgin bir şekilde gitti. Enteresan olan ise bir aydır bu dükkana çok sayılı bir şekilde müşteri girmedi fakat o akşam ise 15 dakika içersinde dükkana 30 kişi girip, çıktı. Gelenler farklı bir şiveyle konuştular. Biz bunların bir ekip işi olduğuna inanıyoruz olayı fark edip etmediğimizi anlamak için geldiklerini düşünüyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Üstündağ Emre Yüce Fethiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title