Haberler

Yaz Akşamları, Müzikle Renklenecek

Şenay Ünal - Çeşitli etkinlikler çerçevesinde Türkiye'ye gelerek büyük şehirlerde konser vermeye hazırlanan çok sayıda yabancı grup ve şarkıcı, yaz ayları boyunca müzikseverlerle buluşacak.

Şenay Ünal - Çeşitli etkinlikler çerçevesinde Türkiye'ye gelerek büyük şehirlerde konser vermeye hazırlanan çok sayıda yabancı grup ve şarkıcı, yaz ayları boyunca müzikseverlerle buluşacak.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, "Edith Piaf"ı hatırlatan buğulu sesi ve sıra dışı duruşuyla kendine hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen, Paris sokaklarında verdiği canlı konserler sayesinde keşfedilen "Zaz", çıkacağı Türkiye turnesi çerçevesinde, bugün İstanbul'da, 29 Haziran'da İzmir'de, 30 Haziran'da da Ankara'da hayranlarıyla bir araya gelecek.

Çift platinyum ödüllü "I Know You Want Me", "Hotel Room Service" gibi şarkılarının yanısıra Usher, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez, Shakira, Chris Brown, Marc Anthony gibi sanatçılarla da düetler yapan "Pitbull", 30 Haziran'da İstanbul'da performans sergileyecek.

Samurayların aşk şarkılarından 1930'ların Küba müziğine, Fransızca şansonlardan Brezilya sokak şarkılarına kadar çeşitli türleri tozlu raflardan bulup çıkaran "Pink Martini", kısa aranın ardından yeniden bir arada sahne alacak.

Kariyerlerini özetledikleri "A Retrospective"in Avrupa turnesi kapsamında 3 özel konser için Türkiye'ye gelen "Sympathique", "Hang on Little Tomato",

"Hey Eugene" ve "Splendor in the Grass" gibi albümlere imza atan grup, 26. Uluslararası İzmir Festivali kapsamında 8 Temmuz'da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda, 9 Temmuz'da Ankara'da, 19 Temmuz'da da İstanbul'da hayranlarının karşısına çıkacak.

-Duran Duran 9 Temmuz'da İstanbul'da-

Pop müzik grubu "Duran Duran", "All You Need Is Now" albümünün tanıtımı amacıyla 9 Temmuz'da İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak. Temmuz'da Londra'da yapılacak Olimpiyatların açılış konserinde sahne alacak grup, yeni albüm parçalarının yanı sıra Wild Boys, Girls On Film, Rio, Planet Earth, Hungry Like The Wolf, The Reflex, Notorious, Come Undone ve Ordinary World gibi 80'li ve 90'lı yıllarda seslendirdikleri parçalarına da yer verecek.

Fado müziğiyle İspanyol müziğini harmanlayan İspanyol sanatçı "Monica Molina", 51. Uluslararası Bursa Festivali çerçevesinde 27 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında Bursalılar'a konser verecek.

-İnna 3 Temmuz'da Bursa'ya geliyor-

Müzik kariyeri Hot adlı albümle başlayan "Amazing", "Deja Vu", "Good by" gibi eserlerle tanınan, gerçek adı Elena Alexandra olan şarkıcı "İnna", yine aynı festivalde 3 Temmuz'da konser verecek.

"Chris de Burgh", "The Lady in Red", "Don't Pay the Ferryman", "A Spaceman Came Travelling" gibi klasikleri ve romantik şarkılarını 10 Temmuz'da İstanbullu hayranlarına icra edecek.

Grammy ödüllü, şiir kitapları, oyunculuk kariyeri ve bestecilik yönüyle faklı alanlarda ürünler veren "Jill Scott", 17 Temmuz'da İstanbul'lu müzikseverlerle buluşacak.

"Enrico Macias" 50. yıl kutlamalarının Türkiye ayağında, 1 Temmuz'da 5. Büyük Ankara Festivali'nde, 25 Temmuz'da da İstanbul'da şarkılarını Boğaz'ın ışıkları altında okuyacak.

Müzisyen, söz yazarı, şair "Leonard Cohen", 2012 Old Ideas Dünya Turnesi için, 19 Eylül'de İstanbul'a gelecek.

Balkan müziklerini, alternatif rock ile harmanlayan "Beirut", 21 Eylül'de performans sergileyecek.

Bir Fransız, bir İtalyan, bir İspanyol ve bir İsviçreli'den oluşan "II Divo", özgün vokal yorumu ve opera düzenlemeleriyle 27 Eylül'de İstanbul'da konser verecek.

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title