Haberler

Yaylalar Çiçek Açtı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Doğu Karadeniz yaylalarından detay görüntüler Yazın yeşilin binbir tonunu barındıran, sonbaharda ise renk cümbüşüne dönüşerek adeta yağlı boya tabloyu andıran Doğu Karadeniz yaylaları, doğa sporlarına gönül verenler, iş ve şehir yaşantısının stresinden uzaklaşıp doğa ile baş başa vakit geçirmek isteyenlere çok önemli alternatifler sunuyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Doğu Karadeniz yaylalarından detay görüntüler Yazın yeşilin binbir tonunu barındıran, sonbaharda ise renk cümbüşüne dönüşerek adeta yağlı boya tabloyu andıran Doğu Karadeniz yaylaları, doğa sporlarına gönül verenler, iş ve şehir yaşantısının stresinden uzaklaşıp doğa ile baş başa vakit geçirmek isteyenlere çok önemli alternatifler sunuyor. Doğu Karadeniz'in sahil kesiminde son bir ayda yoğun sis olması nedeniyle hava durumu mevsim normallerinin altına seyrediyor. Doğu Karadeniz'de 2800 rakım yükseklikten sonrasında parçalı bulutlu ve güneşli hava hakim.

Kaynak: AA / Güncel

Doğu Karadeniz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title