Haberler

Yaylada Futbol Şöleni Başladı

Erdemli Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen Yayla Futbol Turnuvası 24 takımın katılımıyla Güzeloluk futbol sahasında düzenlenen törenle başladı.

Erdemli Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen Yayla Futbol Turnuvası 24 takımın katılımıyla Güzeloluk futbol sahasında düzenlenen törenle başladı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, turnuva ile insanlar arasındaki sevgi ve saygı bağlarının güçlendirilmesinin hedeflendiğini söyledi. Tollu, "Bize göre şuan en çok muhtaç olduğumuz değerlerden bir tanesi de insanlar arasında sevgiyi yaymak, saygıyı yaymak. İnsanımızı Erdemli ortak paydasında buluşturmak gerektiğini düşünüyoruz. Elbette ki fiziki şartların iyileştirilmesi zamana yapılacak bir şey, zamanla bunlar elbette çözülür. Fakat bizim kardeşlik hukukumuz, aramızdaki sevgi bağımız zarar görürse bunun telafisinin ben imkansız olduğunu düşünüyorum" dedi.

Gerçekleştirilecek organizasyonun bir futbol turnuvasından çok öte anlamlar taşıdığının altını çizen Tollu, "Bu karşılaşmalar sadece bir iki mahallenin bir araya gelip maç yapması, bir yarış halinde olmasından çok, insanlarımız arasında sevginin, saygının, dayanışmanın, tanışıklığın artırılması amacıyla biz bu turnuvayı düzenliyoruz. Bu bir futbol maçından çok öte, insanlarımız arasında sevgi bağının güçlendirilmesi adına, insanlar arasında kardeşlik hukukunun hat safhaya çıkarılması adına böyle bir misyona öncülük etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

"ARTIK FUTBOL BÜYÜK BİR EKONOMİK ANLAM İFADE EDİYOR"

Futbolun günümüzde bacasız fabrika olduğuna değinerek, büyük ekonomik anlamlar ifade ettiğine değinen Erdemli Kaymakamı Osman Taştan ise "Bazı fikirlerimizin değişmesi lazım. Nasıl Türkçe, matematik, sosyal bilgiler de çok zeki olan öğrencilere özel bir önem veriliyorsa, bu alanlarda daha iyi olunması için ne gerekliyse yapıyorsak, bunu geniş bir yelpazeye yaymak durumundayız. Bu anlayışı sporda, futbolda, yüzmede, basketbolda da diğer alanlarda da tiyatro da, sanatta da aynı şekilde yapmamız lazım" dedi.

Müsabakalara katılan futbolculara da seslenen Kaymakam Taştan, "Turnuva boyunca burada genç, yaşlı, çocuk sizleri izleyecek. İzlerken de farkında olarak veya olmayarak çok şeyler öğrenecekler. Onun için sizlerin öncelikle centilmenlikte yarışmanızı diliyoruz. Burada kazanmaktan çok daha büyük olanın birliktelik, takım olmak, sevgi ve kardeşlik olduğunu unutmayalım" diye konuştu.

Erdemli Belediyesi tarafından katılımcı takımlara futbol topu hediye edilirken, takımlarda Kaymakam Osman Taştan'a ve Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya forma hediye etti.

Turnuvanın ilk maçında Güneyli ile Dağlı karşı karşıya geldi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Osman Taştan Güzeloluk Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title