Haberler

Yavuzelispor-2 Üçoklar Demirspor -4

Yavuzeli ilçe temcisi Yavuzelispor futbol takımı, bu hafta kendi evinde grup lideri Üçoklar Demirspor’a 2-4 mağlup oldu.

Yavuzeli ilçe temcisi Yavuzelispor futbol takımı, bu hafta kendi evinde grup lideri Üçoklar Demirspor'a 2-4 mağlup oldu. Maçın ardından eski futbolcu ve iş adamı, yönetici ile futbolculara yemek verdi.

Gaziantep Yavuzeli ilçe stadında saat 13: 30'da başlayan müsabakada Yavuzelispor, konuk ettiği Üçoklar Demirspor'a 2-4 mağlup oldu. Maç sonrasında Yavuzelispor'un eski futbolcularından ve İş Adamı Mikail Yıldız, yönetici, teknik kadro ve oyunculara yemek ikramında bulundu. Yemek sonrası konuşma yapan Yıldız "Yavuzelispor takımımız kendi imkanlarıyla bu yerlerde ayakta durmayı başaran ilçe temsilcimizin bu günkü grup lideri olan Üçoklarspor karşılaşmasında bu skoru hak etmedi. Rakibimizi de oynadığı futboldan dolayı kutlarız. İlçe takımımız Yavuzelispor, çok güzel bir mücadele vererek, taraftarın da desteği ile güzel bir karşılaşma izletti. Rakip karşısında yenik düşseler de Yavuzelispor Başkanımız Ramazan Çelik ve tüm oyuncularımıza bu günkü karşılaşmada sergiledikleri güzel futboldan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Yavuzelispor Başkanı Ramazan Çelik ise, "Bu günkü maç bizim açımızdan çok çok iyiydi. Takımımızdan daima bu yetenek ve taktik disipline sahip bir takım olarak, kendilerinden beklenen futbolu sergiledi. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları gole çevirseydik, oynadığımız maç ile gülen taraf biz olurduk. İkinci yarıda daha temkinli ve kontrollü oynadınız. Ama Üçoklar Demirspor karşısında, oynadığımız güzel bir oyunla, dengeli giden futbol kötü olarak nitelendirilemez. Cesur ataklarla, ileri doğru oynamaya çalışan bir Yavuzelispor izledik. Hep birlikte belki de Yavuzelispor tarihinin en önemli 90 dakikalarından bir tanesini heyecan ile bugün izledik. İlçe takımı olduğumuz için hakemlerimiz bugün olduğu gibi ön yargılı olduklarının altını çizerek belirtiyorum. Güzel bir maçtı rakibi kutluyorum, tabi ki rakip takımda sonuçta bizi 4-2 yendi ama karşılaşma da orta ve yan hakemleri gördük, rakip takıma karşı hak ettiğimiz pozisyonlarımızı vermedi. Kendilerinden istediğimiz sadece daha dikkatli ve tarafsız olmalarıdır. Eski oyuncumuz ve İş Adamı olan Mikail Yıldız'a takımımıza nezaket göstererek verdiği yemekten dolayı ve oynadığı futboldan keyif alarak izlettikleri için tüm Yavuzelispor takım oyuncularımızı ve taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ederim" Şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Çelik Gaziantep Yavuzeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title