Haberler

Yavuzeli İlçe Emniyet Amirliği Yol Kontrollerini Arttırdı

Yavuzeli ilçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, Gaziantep-Adıyaman karayolunda ilçe giriş ve çıkışında asayiş ve trafik kontrolü yaptı.

Yavuzeli ilçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, Gaziantep- Adıyaman karayolunda ilçe giriş ve çıkışında asayiş ve trafik kontrolü yaptı.

Yavuzeli ilçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, asayiş ve trafik denetimlerini arttırdı. Çok sayıda Polisin görevlendirildiği denetimlerde sürücü ve yolcuların kimlik kontrolü ile arama yapıldı. Polisler tarafından yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı yol kontrolünde sürücüler, polislerin yapmış olduğu bu uygulamada kendilerini güvende hissettiklerini belirtti.

Ayrıca yol denetim sırasında sürücü ve içerisinde bulunan vatandaşlara Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği, 'En mutlu anımızı hüzne dönüştürmeyelim, Düğünlerde, asker göndermede, maç sonrasında Silah Kullanmaya Hayır' denilen broşür dağıtımı yapıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yavuzeli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title