Haberler

Yavuzaslan, Kızılay İstişare Toplantısına Katıldı

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan, Türk Kızılayı İstişare Toplantısı’na katıldı.

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan, Türk Kızılayı İstişare Toplantısı'na katıldı.

Türk Kızılayı'nın değerlendirme ve istişare toplantısı İstanbul'da gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkan Vekili Kerem Kınık, yönetim kurulu üyeleri, Türkiye'nin değişik illerinden gelen şube başkanları ve temsilciler katıldı. 4 Nisan 2016 tarihinde Ankara'da yapılacak Türk Kızılayı Olağan Genel Kurulu öncesi kurumun yol haritası masaya yatırıldı. Türk Kızılayı'nın dünyada yardım kuruluşlarının amiral gemisi olduğunu ifade eden Türk Kızılayı Genel Başkan Vekili Kerem Kınık Kızılay'ın bezen askeriyenin, diplomasinin giremediği bölgelere girerek Türkiye'yi temsil ettiği söyledi.

Genel Başkan Vekili Kerem Kınık, "Sizler bu işleri dişi, tırnağı, kanı, canı ile yapan insanlarsınız. Hepiniz birer yaşayan Kızılay olmuşunuz. Önümüzdeki genel kurul bir muhasebe bir vizyon genel kuruludur. İnşallah genel kurulumuz bir şenlik havasında olacak. Hep ihtiyaç sahibi olan coğrafyanın yanında olduk, olacağız. Rotamız insanlığın rotasıdır. Fırtınalarla karşılaşabiliriz. Ama Kızılay hep güvenli limanlara ulaşmayı, mazlumları gemisine almayı başarmıştır. Sizlerle istişare edeceğiz. Böyle bir ailenin üyesi olmaktan ne kadar gurur duysak azdır" dedi.

Toplantıda Kızılay Yönetim Kurulu üyesi Naci Yorulmaz, İsmail Hakkı Turunç, Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Can, Genel Sekreter Ayşe Gül Genç birer konuşma yaptılar. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. İstanbul'da gerçekleşen toplantıyı Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Güngör Yavuzaslan'da takip etti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Yavuzaslan Türk Kızılayı Kızılay Kınık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title