Haberler

Boğazın Havadan Görüntüsünde Köprüler Göz Kamaştırdı!

Güncelleme:

Uçaktan çekilen fotoğraf, İstanbul Boğazı'nın ikisi tamamlanmış, biri de açılış için gün sayan 3 gerdanlığını bütün güzelliğiyle ortaya çıkardı.

Boğaz'ın Tarihi Yarımada üzerinden çekilen fotoğrafında, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve henüz tabliyeleri yerleştirilmekte olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir gerdanlık gibi öne çıkıyor.

KIVRIMLAR, DENİZ TRAFİĞİ GÖZLER ÖNÜNDE

6 bin metre mesafeden çekilen fotoğrafta, 20 kilometrelik İstanbul Boğazı'nın kıvrımları, tarihi yapıları, deniz trafiği, yeşil alanları tüm görkemiyle görülüyor.

YAPILAŞMA GÖZE ÇARPIYOR

Özellikle Anadolu yakasındaki yeşil alanlar dikkat çekerken, sahillerdeki yapılaşma da göze çarpan unsurlardan biri...(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İstanbul Emlak Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

Samet:

Akpyi hiç sevmem ama muhalif olanlarda biraz samimi olsun. Köprüye yola karşı çıkıp hepsinin altında özel araba yol olmasa yol yok diyerek isyan ederler baz istasyonlarına karşı çıkıp telefonum internetim ful çeksin isterler evlerinde aynı anda birsürü elektrikli alet çalışır nükleer santrale heslere karşı çıklarlar (rüzgar ve güneş enerjisi bunların binde birini karşılamaz) su isterler baraja karşı çıkarlar kahrolsun kapitalizm derler hepsinin bankada hesabı vardır. Yani Akp değil muhalefet kötü.

28
3
yanıtYanıtla
Murat:

Ormanı ve milletin arazisini yok ettiler ve bu arada akp buradan rand elde etti , haram olsun , kul hakkı yiyenlere

10
13
yanıtYanıtla
dadas:

iftira atanlarında Allah bin türlü belasını versin

yanıt1
yanıt0
yaw he he:

he yavrum he. .

yanıt1
yanıt2
turkoğlu:

ankarada odtuden yol gectı mıllet kudurdu ortalıgı yaktı yıktı e ne oldu sımdı gıdın bakın en cok o kuduranlar kullanıyo o yolu bu murat ta aynı kafada lan ne kul hakkı tam tersıne ınsanlıga faydası olan ıs yapılıyo hemen ranta baglayın ona bız cekemedıler dıoruz

yanıt5
yanıt0
iHTiYAR FiLOZOF:

Fatih sultan mehmet, , simdi mezarindan ciksa, ulan ne yaptiniz benim size tertemiz biraktigim istanbulu ne hale getirmissiniz, , diyerek basta rte olmak üzere, bütün akapelileri falakaya yatirir. :((((

3
17
yanıtYanıtla
gerçek zamanlı:

1543 ten bügüne neler değişti haberin yok sanırım. O zaman kullanma telefonu arabayı televizyonu sonuçta Fatih Sultan Mehmet zamanında yoktu.

yanıt13
yanıt1
ylce:

siz yapamayınca laf atmak kolay sizin iktidarınız ne yaptı nu ülke için marmara ya karşıydınız bizden daha çok kullanıyorsunuz sorunca da devlet yapmak zorunda peki sizin devletiniz bu zamana kadar niçin bir şey yapmadı

yanıt6
yanıt1
lalegül fm:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınyol yapacaklarki yolsuzluğu yanında yeşillik diye götürsün :)))

5
10
yanıtYanıtla
rifki resit:

akp yi davutoglunu tayyibide begenmezler bunlari kilictaroglumu yaprdi bahcelimi yapardi ?iktidarda olsalardi insanlar hep nankor o yuzden iki yaka bir araya gelmiyor nankoruz bizler nankorgozlerimiz kor kulaklarimiz sagiiir.

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title