Haberler

Yavuz Selim Sakinleri İftarda Buluştu

Güncelleme:

Adnan Köşker, mahalleye modern sağlık merkezi ve anaokulu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

GENİŞ KATILIM

Gebze Belediyesi'nin geleneksel mahalle iftarlarının 19.'su Yavuz Selim Mahallesi'nde düzenlendi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahallede kurulan iftar sofrasına önceki akşam Yavuz Selim Mahallesi sakinleri konuk oldu. Mahalle sakinlerinin konu, komşu ve aileleriyle birlikte katılarak oruçlarını açtığı mahalle iftarına ev sahibi Başkan Köşker'in yanı sıra AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, belediye meclis üyeleri ve diğer konuklar katıldı.

SORUNLARI AŞACAĞIZ

Mahalle turunun ardından iftarın verileceği Yavuz Selim İlköğretim Okulu'na geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle sakinlerinin yaklaşan Kadir gecesini ve Ramazan bayramlarını tebrik ederek başladığı selamlama konuşmasında, "Ramazan ayının tüm güzelliklerini siz değerli hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz, paylaşıyoruz. Y. Selim Mahallemizde planlama çalışmalarımız hızla devam ediyor. Mevcut sorunları, sizleri mağdur etmeden sizlerle birlikte aşacağız inşallah. Sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

VERİLEN SÖZLER TUTULDU

Bundan yaklaşık 1,5 yıl önce söz vermiştik. Mahallemizin sağlık ocağı sorununu çözeceğiz ve anaokulu kazandıracağız demiştik. Hamdolsun sizlere verdiğimiz sözü yerine getirdik. Aile sağlığı merkezimizde hemşerilerimiz şifa bulurken, anaokulunda ise minik yavrularımız eğitimin ilk basamağına adım atıyor" dedi. Konuşmanın ardından okunan dua ve ilahiler eşliğinde oruçlarını açan Y. Selim Mahallesi sakinleri gezici TIR'da sahnelenen Hacıvat ve Karagöz oyununu çocuklarıyla birlikte izledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemalettin Kaflı Adnan Köşker Ak Parti Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title