Haberler

Yavuz Selim İlkokulunda Yangın ve Deprem Tatbikatı Yapıldı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde, Sivil Savunma Haftası kapsamında Yavuz Selim İlkokulunda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Sivil Savunma Haftası kapsamında Yavuz Selim İlkokulunda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

Yavuz Selim İlkokulu bahçesinde yapılan tatbikata, Gölbaşı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ile Gölbaşı 112 Acil Birimi koordineli olarak destek verdi. Tatbikatta başarılı bir şekilde deprem ve yangın tahliyesi ile yaralı kurtarma ve yaralıya ilk yardım müdahalesi gerçekleştirildi. Tatbikatla ilgili olarak Okul Müdürü Ramazan Kaycı konuşmasında, "Tatbikatın çocuklara farkındalık oluşturmak ve Allah korusun olabilecek felaketlere karşı hazırlıklı bulunmak için gerçekleştirildiğini, tatbikata destek veren 112 acil birimi ile Gölbaşı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve personeline teşekkür ettiğini" söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gölbaşı Belediyesi Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title