Haberler

Yavuz: Hem Dünya Hem De Ahiret Saadetini Dile Getiriyoruz

Güncelleme:

Hür Dava Partisi'nin (HÜDA PAR) Şanlıurfa milletvekili adayı Mehmet Yavuz, Diyarbakır yolu üzerinde bulunan Bucak Dinlenme Tesisinin personellerini ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyaret sırasında Yavuz, milletvekili seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Personelin sorularını yanıtlayan Yavuz, Şanlıurfa'nın sosyal sorunları ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

Sanal ortamın çocuklara hükmettiğini söyleyen Yavuz, "Binlerce kilometre uzaklıktan, internet üzerinden, TV üzerinden çok farklı araçlar üzerinde adeta çocuklarımıza hükmediliyor. Çocuklar anne babaya ait olmaktan çıkıyor. Anne baba çocuğunu beğenmiyor, çocuk anne babasını beğenmiyor. Böyle bir ahlaki çöküntü var şu anda" diye konuştu.

YAVUZ: BOŞANMALAR ARTTI

Şanlıurfa'da madde bağımlılığının da arttığını söyleyen Yavuz, "Huzuru, çareyi esrar ve eroinde bulmaya çalışan gençlerin nüfusu oldukça fazla" dedi. Şanlıurfa'da boşanma oranlarının da arttığını belirten Yavuz şunları ifade etti: "Şanlıurfa'da şu ana kadar bir tane aile mahkemesi vardı. Kadınlar ve erkekler arasındaki şiddetli geçimsizlik ve manevi boşluktan dolayı, şimdi üçüncü mahkemede açılmış. Türkiye ortalamasında ilk beş yılda evlenen dört aileden bir tanesi, Şanlıurfa'da üç aileden biri boşanıyor." Halkın artık kendilerini tanıdığını ifade eden Yavuz, kendilerinin hem dünyanın hem de ahiretin saadetini elde edebilecekleri söylemleri dile getirdiklerini vurguladı. Yavuz, "Birileri iş yaparken, onlara Allah adına bir şeyler söylenmesi gerekiyor. Yanlışına yanlış demesi gerekiyor. Tam olarak vazifemiz burada başlıyor. İyi niyetli çabalarla bir şeyler ortaya konuluyor, güzel şeylerde olmuyor değil Allah razı olsun, bizler de istifade ediyoruz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

diyarbakır Şanlıurfa Bucak Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title