Haberler

Yavuz Bingöl Twitter Hesabını Kapattı

Güncelleme:

Yavuz Bingöl, Berkin Elvan'ın annesinin Erdoğan tarafından yuhalatılmasını 'insani bir şey' diye değerlendirmesi sonrası gelen tepkiler üzerine Twitter hesabını kapattı.

Yavuz Bingöl'ün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Berkin Elvan'ın annesini yuhalatmasına ilişkin yaptığı "Erdoğan Berkin Elvan'ın annesini yuhalattı çünkü onun da ölmüş annesine küfredilmişti" şeklindeki skandal açıklamasına tepkiler dinmiyor.

HESABINI KAPATTI

Verdiği röportajın tepki çekmesi sonrasında, Twitter hesabından yayımladığı açıklamayla Ahmet Hakan'ın sözlerini 'çarpıttığını' söylemişti. Bingöl, eleştirilerin ardından (@YvzbNgl) adresindeki Twitter hesabını kapattı.

NARLIDERE'DE "YAVUZ BİNGÖL" SOKAĞI DEĞİŞİYOR

Yavuz Bingöl' bir tepki de İzmir'den geldi. Narlıdere'de bulunan "Yavuz Bingöl Sokağı" isminin değiştirilmesi için harekete geçildi.

Narlıdere Belediyesi'nden alınan bilgiye göre; sokağa Yavuz Bingöl ismi 2001 yılında verildi.

Ancak ünlü türkücünün Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği iftara katıldığı gerekçesiyle, kendilerine 'sivil inisiyatif' ismini veren bir grup sokaktan Yavuz Bingöl tabelasını kaldırdı.

BUGÜN BELLİ OLACAK

Bingöl'ün tepki çeken son sözlerinin ardından, bugün de Narlıdere belediye meclisi olağanüstü toplanıp saat 12'de sokağın ismi konusunda kararın verip bir bildiri yayınlayacağını açıkladı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Berkin Elvan Yavuz Bingöl Twitter Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

rizeli Mobil-ANDROID:

adamsin yavuz berkin teroristtir vatan hepimizin biz biriz

7
29
yanıtYanıtla
ADAMIN SON İKİ HARFİ YAVUZ:

yavuz bingöl türkücü olmuşsun ama ADAM OLAMAMIŞSIN ADAM. . . !

22
11
yanıtYanıtla
Dik Başlar:

bu berkinde ekmek diye çıkıp polise taş Molotof atan bebe mi laaaaaaaa. . . . . Ulan kamuoyunda öyleeeeeeitibarlaştırma kampanyaları yapıosunuz

12
14
yanıtYanıtla
Buğra Mobil-ANDROID:

Kahrolsun gezici vatan hainleri

7
19
yanıtYanıtla
yul:

ôgle ileri geri konusursan bu hale gelirsin sana mi kaldi erdoganin yalakaligi sizden bûyûk allah var

16
8
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Yavuz BİNGÖL''e yapılan bu Mahalle Baskısını anlamak mümkün değil!. . Hükümet''e önerim, onu bu baskılar karşısında savunması!. . Bu hükümete destek veren sanatçılara nedir bu linç girişimi?!. . Gezi''deki ağaç işine döndü bu iş!. . Ağaç bahane. . .

6
13
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

Dayan Yavuz BİNGÖL!. . Hükümetin yanında durmanın bedelini ödettiriyorlar!. . Hazireti Bilal-i habeşi gibi!. . Bir, üzerine Taş yığmadıkları kaldı!. .

5
14
yanıtYanıtla
yiğitMobil-ANDROID:

haysiyet mi maddiyat mı karar vermek lazım

13
2
yanıtYanıtla
devrimci:

zamane solcusu yavuz bingöl

9
4
yanıtYanıtla
cobanMobil-ANDROID:

BERKİN ELVAN, GUZEL YUREKLİ COCUK.....

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title