Haberler

Yavuz Bingöl de Erken Seçim İstedi

Güncelleme:

Verdiği röportajda, erken seçim tartışmalarıyla ilgili soruya yanıt veren türkücü Yavuz Bingöl, "Erken seçimi, ülkenin geleceği açısından daha sağlıklı buluyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen ve bu süreçteki tavırlarından dolayı eleştirilerin hedefinde olan Yavuz Bingöl de "erken seçim" istedi.

"ERKEN SEÇİMİ DAHA SAĞLIKLI BULUYORUM"

Posta gazetesinin cumartesi ekinden Neslihan Yavuzcan'a konuşan Bingöl, "Koalisyon olacak mı sence?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Dünyanın hiçbir yerinde koalisyonlardan sonuç çıkmıyor, ömrü uzun olmuyor. İki yıl sonra kargaşa, kaos olacağına şimdi seçim olsun. Erken seçimi, ülkenin geleceği açısından daha sağlıklı buluyorum."

OLGUN ŞİMŞEK VE GÜLTEN KAYA'YA TEŞEKKÜRLER

Yavuz Bingöl ayrıca, "inanılmaz derecede yalnızlaştığını" belirterek, şunları söyledi: "Bu kadar mı hoşgörüsüz, sevgisiz olmuşuz. Bir anda, topyekün yok etmeye çalışıyorlar sizi, bana göre değil bu dönem. Keşke 35'lerde doğup 80'lerde ölmüş olsaydım. Ben, kalbi ve vicdanı ile hareket eden biriyim. Demek bu tepkilerle karşılaşmam gerekiyormuş. Dostumu, düşmanımı öğrenmiş oldum. Üzerimdeki bütün angaryayı attım, inanılmaz derecede yalnızlaştım. Öykü'ye, kızıma, anneme, kızkardeşime, 3-5 yakın arkadaşıma, Olgun Şimşek'e, Gülten Kaya'ya çok teşekkür ediyorum. Beni yalnız bırakmadılar.

"BENİM TEK DERDİM, BARIŞ"

Kimseye eyvallahım yok. Söylenenler de umrumda değil. Benim tek derdim, barış. 'Yavuz hata yaptın ama yine de senin yanındayım' diyebilen dostumdur. Dilin sürçmüş ya da bir hata yapmışsın ya da maksadını aşmışsın ve dostun seni arayıp sormuyor... İyi günde seninle laylaylay yapan yoldaşların-yarenlerin, düştüğünde yanında olmuyor. Bunu kendi ailemde bile yaşadım. Onlarla artık görüşmüyorum. Temiz süt emmiş bir ozanın çocuğuyum. Eğrim, büğrüm olmaz."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Neslihan Yavuzcan Yavuz Bingöl Olgun Şimşek Gülten Kaya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (22)

seyit:

sanatçı müsfetdesi yalaka yavsaakkk

10
9
yanıtYanıtla
ÖMERCAN:

kesin çok yüklü bir meblağ almıştır. yoksa bir insan bu kadar değişemez.

5
14
yanıtYanıtla
türkmen:

yalaaaaaaka yavuz

5
13
yanıtYanıtla
senMobil-ANDROID:

sen kimsin yalakaci

5
11
yanıtYanıtla
MERT:

AKPNİN KÖPEĞİ OLMUŞ

6
6
yanıtYanıtla
ANKARA:

BİR İNSAN BU KADAR ALCALAMAZ YALAKA HERİF. SEN ERKEN SECİM İSTİYON DİYE ERKEN SECİM Mİ OLCAK. ERKEN SECİM OLURSA AKP TEK BAŞINA İKTİDAR MI OLACAK MİLLET APTALMI YİNE SABDIĞA GÖMECEK ONLARI. ZATEN HÜKÜMET KURMYALAR DİYE KACIYORLAR İYİCE ÜLKEYİ YEYİP BİTRSİNLER HER ŞEYDEN ÖNCE YAPTIKLARI PİSLİKLERDEN DOLAYI YARGILANMAKTA KORKUYORLAR VATAN HAİNLERİ

7
3
yanıtYanıtla
ÖMERCAN:

BİR ZAMANLAR ÇOK SEVERDİM. DURUŞU VE PRENSİPLERİ OLAN BİR İNSAN OLARAK TANIRDIM. ŞİMDİ ANLADIM Kİ ZANNETTİĞİM GİBİ BİR İNSAN DEĞİLMİŞ YA DA ÇOK BÜYÜK BİR MENFAAT GÖRMÜŞ. YOKSA BİR İNSAN BU KADAR DEĞİŞEMEZ.

7
2
yanıtYanıtla
ULUKUŞ:

bana karaktersizliğin, dönekliğin resmini yapabilirmisin deseler bunun resmini gösteririm.

8
1
yanıtYanıtla
mahsum aydinMobil-ANDROID:

sen kimsin siyasetcimi soytari mi

7
1
yanıtYanıtla
BURAK:

BAKIN İŞTE BİTANE YALAK BU İŞTE

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title