Haberler

Yavuz Bingöl, Berkin'in Annesinden Özür Diledi

Güncelleme:

Berkin Elvan'ın annesi hakkındaki sözlerinden dolayı tepki çeken Bingöl yaptığı açıklamada "Gülsüm anne başta olmak üzere Berkin'in tüm ailesinden özür dilerim" dedi.

Türkücü Yavuz Bingöl'ün Berkin Elvan'ın annesinin yuhalatılması konusunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la ilgili yaptığı açıklamalara Elvan ailesinden de tepki geldi. Tepkiler üzerine Yavuz Bingöl, Elvan ailesinden özür diledi.

FATURAYI AHMET HAKAN'A KESTİ

Bingöl, kendisine yapılan eleştiri ve tepkilere Twitter üzerinden cevap verdi. Bingöl, "Erdoğan Berkin Elvan'ın annesini yuhalattı çünkü onun da ölmüş annesine küfredilmişti" sözleriyle ilgili olarak, "Ahmet Hakan'ın sözlerimi olduğu gibi yayımlayıp; beni sizlere doğru taşısaydı bir daha asla bu sütunlarda olmayacaktım" diye yazdı.

AHMET HAKAN: KASETİ YAYINLAYACAĞIM

Bu açıklamalar sonrası Ahmet Hakan kanadından da konuyla ilgili bir açıklama geldi. Twitter hesabından inlü türkücünün suçlamalarına yanıt veren Hakan "Yavuz Bingöl'ün 'Berkin Elvan'ın annesi ve yuhalanması' meselesiyle ilgili söylediği sözlerin tamamı... Kasetten canlı... Yarın Hürriyet'te" ifadelerine yer verdi.

YAVUZ BİNGÖL: ÖZÜR DİLERİM

Ahmet Hakan'dan gelen bu açıklama sonrası iyice köşeye sıkışan Yavuz Bingöl, Berkin Elvan'ın annesinden özür dilediğini belirterek "Gülsüm anne başta olmak üzere Berkin'in tüm ailesinden özür dilerim .. Benim demek istedigim bu degildi ki .. Böyle anlaşılması beni de üzdü" dedi.

İşte Yavuz Bingöl'ün Twitter'dan yaptığı açıklama;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Berkin Elvan Yavuz Bingöl Twitter Magazin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

NOTEL DAVUT:

KURTLAR SOFRASINDA SÖYTARI OLAÇAĞIMA HALKIMIN YANINDA EŞKİYA OLURUM (AHMET KAYA)

48
10
yanıtYanıtla
Zaza23mobilWeb@haberler.com:

Berkin komünist bir ailenin çocuğu olmasaydı bu kadar üzerinde durulurmuydu acaba... Diyarbakır da kurban eti dağıtırkan hunharca Katl edilen kardeşimizi neden kimse konuşmuyor....

33
17
yanıtYanıtla
asenaMobil-ANDROID:

böyle figür asenada yok

46
2
yanıtYanıtla
44:

Ulan sen dönek ciktinnnn yavuzzzzz, ha bire döniyon dikkat ette basin dönmiye sonra, sen kimi kandirmaya calisiyon, halk senin ne mal oldugunu ögrendi, galiba RTE hocanin yanina gide gide ondan ögrendin dün söyledigini bugün unutiyorsun, sen git artikkk RTE abinin CAnagini yalamaya devammm ettt YAVUZZZZZZ

35
12
yanıtYanıtla
LondraliMobil-IOS:

Yalakaliktan vallahi bir numara oldun be bingol

37
6
yanıtYanıtla
Anla:

Böyle anlasilmasina üzülmüsmüs. Sende artik koyun takimindansin onun icin sende erkek sözü aramak bosuna. Zavalli yalaka.

27
14
yanıtYanıtla
Ahmet Aygün:

YAZIK. Cok YAZIK. Yuvuz Bingöl de dürüst olamadi.

31
9
yanıtYanıtla
Mu-aymobilWeb@haberler.com:

REZIL. OLAN. SENSIN. GÜLSÜM. ANA. DEGIL

26
8
yanıtYanıtla
ankaralı:

RTE, YE SIRTINI DAYAYIPTA REZİL OLMAYAN VARMI

26
7
yanıtYanıtla
xınıslı:

sanatçı dedin mi ahmet kaya gibi olacak. güçlüden zalimden yana olmayacak. mazlumdan haklıdan yana olacak. yavuz bingölü sanatçı olarak görüyorduk malesef toplum içinden değeri giderek azalmaktadır. birilerine yaranayım derken halkın gözünden düştü

24
7
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title