Haberler

Yavru Leyleklerin Yuvaya Dönüşü

Antalya'nın Manavgat ilçesi Hatipler köyünde ayaklarına dolanan tel ve ip yüzünden yaralanan ve Manavgat Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürülerek tedavi edilen yavru leylekler, tedavilerinin ardından yuvalarına bırakıldı. Yavru leyleklerin yuvasına bırakılması sırasında, üç gündür sürekli yuvaya gelerek yavrularını bekleyen anne leylek ise, yuvanın karşısında bulunan bir binanın çatısında olanları izledi.

Üç gün önce vatandaşların ihbarı üzerine Manavgat Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından Hatipler köyündeki yuvalarında yaralı olarak bulunan ve Manavgat Belediyesi'ne ait Hayvan Barınağı'na getirilerek tedavi altına alınan yavru leylekler, veteriner hekim Cemil Turan'ın tedavisinin ardından yuvalarına geri bırakıldı.

Yavruların tedaviye cevap vermeleri ve kısa sürede ayağa kalkarak yürümeye başlamaları üzerine itfaiye ekipleri yavruları alarak, daha önce yaralı olarak aldıkları yuvalarına bıraktı. İtfaiye ekiplerinin yavruları büyük bir özenle yuvalarına bırakmaları sırasında anne leylek ise, yuvanın karşısındaki bir evin çatısından, yavrularının bırakılışını izledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cemil Turan Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title