Haberler

Yavru Kedileri Kurtarmak İçin Seferber Oldular...

Şişli'de, bir otomobilin ön tamponuna sıkışan 3 yavru kedi için mahalleli ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Sahibine ulaşılamadığı için çekici yardımı ile otomobil havaya kaldırılırken, itfaiye ekipleri yavru kedileri sıkıştıkları yerden çıkardı.

Kurtuluş Bozkurt Caddesi üzerinde park halinde bulunan bir otomobilin ön tamponunda yavru kedi sesi duyan vatandaşlar, kendi imkanları ile kedileri sıkıştıkları yerden çıkarmaya çalıştı. Bu sırada kedilerden biri kendiliğinden kurtularak aracın içerisinden çıktı. Çıkan kedi yavrusu çevredekilerin ilgi odağı oldu. Yavru kedi, itfaiye ekipleri ve vatandaşlarca süt ile beslendi.

Diğer yavru kedileri kurtaramayan vatandaşlar durumu polis ve itfaiyeye bildirdi.

Bu arada, vatandaşlar mahsur kalan yavru kedilere şırınga ile su ve mama verdi.

Çevre sakinleri ayrıca itfaiye ve polis ekipleri gelmeden önce sahibinin otomobili çalıştırma ihtimalini gözönüne alarak, cama Dikkat plakanızın altında, arabanın içinde kedi yavruları var. Kaputu açınız yazılı uyarı yazısı bıraktı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de otomobilin alt kısmının alçak olması nedeniyle kedileri dışarıya çıkaramadı.

ALKIŞLARLA KUTLADILAR...

Otomobil sahibine ulaşılamaması nedeniyle çekiciye haber verildi. Bir süre sonra gelen çekici yardımıyla otomobil havaya kaldırılırken, itfaiye ekipleri 2 kedi yavrusunu sıkıştığı yerden çıkardı. Bu sırada, çevredeki vatandaşlar kedilerin kurtarılmasını alkışlarla kutladı.

Yavru kediler vatandaşlar tarafından sahiplenildi.

Kurtarma çalışmaları devam ederken, çevre sakinlerinden Kıvanç Tatlıtuğ, Berguzal Korel, Halit Ergenç ve Burcu Esmersoy gibi ünlülerin yaşam koçu olarak tanınan Karen Hill gazetecilere açıklama yaptı.

Hill, 5 gün evvel benim camın önündeydi bütün bebekleriyle beraber. Bir tanesi düştü. Hepsini topladı, arabanın içine aldı. Şu an çıkamıyorlar. Üç gündür buradalar. Biz zannettik ki arabayı başlatacak. Yanıp gidecekler içinde. Mesaj bıraktık. Bu sefer de kimse gelmedi. Kediler çok açlar. Bir şeyler yapmaya uğraştık. Polis beyler geldi. İnşallah bir şeyler yapabileceğiz diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karen Hill Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title