Haberler

Yavilioğlu ve Yılmaz, Başkan Sekmen'i Ziyaret Etti

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Dr. Cengiz Yavilioğlu ile Adnan Yılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti.

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Dr. Cengiz Yavilioğlu ile Adnan Yılmaz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret etti. Parlamenterler Yavilioğlu ve Yılmaz, Sekmen'in çalışmalarını Başkent'ten de takip ettiklerini ifade ederek, Erzurum'un yerel hizmetlerde çok iyi bir konuma ulaşacağını ifade etti. Başkan Sekmen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, milletvekillerinin desteğiyle Ankara-Erzurum hattı arasında memlekete faydalı hizmetler yapacaklarını ifade etti. Sekmen, şöyle dedi:

"Bir dönem ben de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Milletvekili olarak ülkeme hizmet ettim. Seçildiğiniz bölgeyi ve şehrinizi Parlamento'da temsil etmek bir insan için en büyük onurlardan biridir. Bizler AK davaya gönül vermiş hizmet sevdalıları olarak milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve AK teşkilatlarla birlikte Erzurum'u her alanda abad etmenin derdindeyiz." Bu arada ziyarette Ağrı'da yapılacak olan yerel seçimle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Yavilioğlu Mehmet Sekmen Yılmaz Başkan Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title