Haberler

Yavilioğlu, Muhalefet Partilerle Bayramlaştı

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr.

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, kentteki siyasi partileri ziyaret ederek, muhalefet temsilcilerinin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Milletvekili Yavilioğlu, ilk ziyaretine MHP Erzurum İl Başkanlığı ile başladı. MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk, İl Başkanı Zekai Kaya ve Prof. Dr. Kamil Aydın'ın da bulunduğu ziyaret, samimi bir atmosferde geçti. Yavilioğlu ve beraberindekiler, daha sonra CHP ve Saadet Partisi'nin il başkanlığına geçerek, buradaki yetkililerle bayramlaştı. CHP İl Başkanı Şahin Cananoğlu ile Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, Yavilioğlu'nun ziyaretinden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi. AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın manevi ikliminin Türk-İslam dünyasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusuna zemin hazırladığını belirterek, bu müstesna günün önemine binaen muhalefetin de bayramını kutladıklarını söyledi. Yavilioğlu, "Ramazan Bayramı'nın oluşturduğu muhabbet ve saygı ortamında yaptığımız ziyarette şehrimizin sorunları ve kentte yapılan hizmetleri konuştuk. MHP, CHP ve SP'deki yetkililerle yaptığımız istişarede onların görüşlerini dinledik ve şehrimizle ilgili tespitlerini not ettik. Ziyarette siyaset ve serhat şehri Erzurum'u konuştuk. Bizimle yakından ilgilenen siyasetçilerimize, gösterdikleri hoşgörü ve misafirperverlikten ötürü teşekkür ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Yavilioğlu Ercan Cengiz Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title