Haberler

Bengü: Sahneden Kazandığımı Kendime Yatırıyorum

Güncelleme:

Müzik listelerinde zirveden inmeyen Bengü, 'Sahneden kazandığımı yine işime yatırıyorum, iyi şarkılar söyleyip iyi klipler çekerek kendi işime yatırım yapıyorum.' dedi.


Müzik listelerinde zirveden inmeyen Bengü, Sahneden kazandığımı yine işime yatırıyorum, iyi şarkılar söyleyip iyi klipler çekerek kendi işime yatırım yapıyorum dedi.

İKİNCİ KLİBİNİ ALBÜME ADINI VEREN ŞARKIYA ÇEKTİ

2013 yılında Saygımdan ve Yaralı şarkılarıyla radyoların en çok çalan şarkısı ödülünü alan, geçtiğimiz ay çıkarttığı yeni albümü İkinci Hal ve çıkış şarkısı Sahici ile müzik listelerinde haftalardır bir numarada kalan Bengü, ikinci klibini albümüne adını veren İkinci Hal şarkısına çekti. Sözleri Zeki Güner e müziği Ebru Elvere ait olan şarkının klibinin yönetmenliğini Gülşen Aybaba üstlendi.

HAKAN AKKAYA'NIN KOSTÜMLERİNİ GİYDİ

İki günde çekilen klip için iki ayrı mekan kullanıldı. Özel tasarlanmış dekorun yer aldığı stüdyo ve Belgrad Ormanında gerçekleştirilen klip çekimlerinde Bengü yakın dostu Hakan Akkayanın tasarladığı kostümleri giydi. İki ayrı kadını canlandıran ana teması yalnızlık olan klipte biri güçlü diğeri güçsüz iki kadını oynayan Bengü oyunculuğunu da konuşturdu.

''YILLARDIR TEK BAŞIMA ÇALIŞIYORUM''

Bengü, klipte canlandırdığı kadınlar arasında hangisine kendini yakın görüldüğü sorulduğunda Ben yıllardır tek başına ayakta duran, çalışan, güçlü bir kadınım. İyi şarkılar alarak, iyi klipler çekerek kendi işime yatırım yapıyorum. Sahneden kazandığımı yine işime yatırıyorum, gücüm de buradan geliyor. Benim yatırımım kendime cümleleriyle yanıt verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bengü Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title