Haberler

Yatırımcılardan Pasinler'e Büyük İlgi

Çin Halk Cumhuriyeti İş adamları Derneği Başkanı Song Zi Bin'in ve beraberindeki heyet Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nu makamında ziyaret edip, Pasinler'de çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

Boda Grup Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Müdürü Jing Song ve beraberindeki heyetle birlikte Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nu ziyaret eden Başkan Bin, Çin ve Türkiye arasındaki ilişkilerin önemine değindi. Başkan Sertoğlu'nu ziyaretleri öncesinde Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ı da ziyaret eden heyet, Çin İş Adamları olarak bu bölge de yatırımlar yapmak istediklerini, en iyi yatırım yapılacak yerlerin başında Pasinler'in geldiğini, ilçeye ciddi anlamda bir yatırım yapma düşüncesinde olduklarını söyleyen Bin, heyetlerinde her branştan iş adamı olduğunu, şuan için hayvancılık başta olmak üzere güneş enerjisi alanında yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti.

Çin İş adamları Derneği Başkanı ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise Pasinler'in yatırım için oldukça uygun bir coğrafya olduğunu belirterek, bunu her ortamda anlattıklarını belirtti. Pasinler'in yatırımcılara ayrıcalıklı fırsatlar sunduğunu dile getiren Başkan Sertoğlu, yapılacak her türlü yatırım için belediye olarak gerekli desteği vereceklerini de sözlerine ekledi.

Yakın ilgi ve alakasından dolayı Başkan Ünsal Sertoğlu'na teşekkür eden Çin İşadamları Derneği Başkanı Song Zi Bin, Boda Grup Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Müdürü Jing Song, Avrasya Hayvancılık A.Ş. sahibi Sebati Cinisli, Güneş Enerji Sistemleri'nden Mustafa Arasoğlu, Tarım ve Gıda Konfederasyonu Erzurum İl Temsilcisi Ertaç Köşklü ve Biltek Hayvancılık Danışma şirketi sahibi Doç. Dr. Mehmet Akif Yörük ziyaretin ardından Pasinler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Bitlisli'nin öncülüğünde Pasinler'de hayvancılık, maden ve güneş enerjisi alanlarında incelemelerde bulundular. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ünsal Sertoğlu Pasinler Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title