Haberler

Yatırımcı ve Girişimciler Techup Demo Day'de Buluştu

Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı TechUP’ta yer alan firmaların, yatırımcılara projelerini sundukları Demo Day (Girişimci-Yatırımcı Buluşması) etkinliği Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı TechUP'ta yer alan firmaların, yatırımcılara projelerini sundukları Demo Day (Girişimci-Yatırımcı Buluşması) etkinliği Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) ve ARİNKOM TTO tarafından yürütülen Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı-TechUP'ın son aşaması olan Demo Day etkinliği geniş bir katılımla Anadolu Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesive ETTOM iş birliği ile düzenlendi.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan'ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği etkinlik ARİNKOM TTO Yöneticisi Mehmet Hakan Dağ'ın TechUP Programını tanıtması ile devam etti. Ardından yenilikçi ve teknolojik bir ürünü/hizmeti olan ve TechUP programına katılan 10 girişimci; 3 ay boyunca aldıkları eğitim, mentörlük ve danışmanlık hizmetleri ile olgunlaştırdıkları projelerini yatırımcı karşısına çıkardılar.

ACT Venture Capital'dan Erhan Kılıçözlü, Diffusion Capital Partner-DCP'den Altan Küçükçınar ve Ömer Hızıroğlu, Revo Capital'den Roy Kömürcü, Şirket Ortağım Melek Yatırım Ağı'ndan Sadık Köseoğlu yatırım grupları temsilcileri olarak girişimcilerin projelerini dinlemek üzere Demo Day'de yer aldılar.

Girişimci firmalardan Düpus teknolojisi ile Onur Bilge, Rob-i teknolojisi ile Özgür Alpan, VR Kronos teknolojisi ile Cüneyt Şenyavaş, Avukatbulut teknolojisi ile Ozan Aycan, TE Sistem teknolojisi ile Ahmet Bayram, Knflex teknolojisi ile Süleyman Ay, Wisebox teknolojisi ile Serhan Gürmeriç, OYA teknolojisi ile Abdürrahim Özcan, EDC Sistem teknolojisi Kemaleddin Oruç Alfa Sistem teknolojisi ile Mustafa Güneş yatırımcılara sunumlarını gerçekleştirdiler.

Etkinlikte yatırım ağları temsilcilerine hediyelerinin takdim edilmesinin ardından Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı tamamlayan girişimcilere katılım sertifikaları, BEBKA Planlama Birim Başkanı Jülide Alan ve ARİNKOM TTO Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Ender Suvacı tarafından verildi.

Hızlandırıcı Programda yer alan girişimciler etkinlik boyunca fuaye alanında firma stantları ile teknolojilerini sergilediler. Katılımcılar ve yatırımcılar stantlarını gezerek teknolojileri deneyimleme şansı yakaladı.

Etkinlik, verilen kokteyl ve stant ziyaretlerinin ardından sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Üniversitesi Eskişehir Akm Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title