Haberler

Yatalak Yaşlı Kadın Yanarak Can Verdi

Giresun’un Eynesil İlçesi Boztepe Mahallesinde bir evde çıkan yangında Elmas Küçükal (93) adlı yaşlı kadın yanarak hayatını kaybettiEdinilen bilgilere göre, Elmas Küçükal iki oğlunun da altlı üstlü ikamet ettiği evin yan tarafında özel bir odada kalıyordu.

Giresun'un Eynesil İlçesi Boztepe Mahallesinde bir evde çıkan yangında Elmas Küçükal (93) adlı yaşlı kadın yanarak hayatını kaybetti

Edinilen bilgilere göre, Elmas Küçükal iki oğlunun da altlı üstlü ikamet ettiği evin yan tarafında özel bir odada kalıyordu. Dün gece saat 03.00 sıralarında evin içinde duman ve yangın kokusu olduğunu fark eden Elmas Küçükal'ın yakınları itfaiyeye haber verdi. Yaklaşık 1 yıldır beyin felcine bağlı yaşam mücadelesi veren Elmas Küçükal, çıkan yangında hayatını kaybederken, yangın Vakfıkebir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de katılımı ile güçlüklü söndürüldü.Yaşlı kadının cansız bedeni ise Görele Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeni Küçükal'ın yattığı havalı yatağın elektrik aksamından kaynaklandığı kaydedilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Boztepe Eynesil Giresun 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title