Haberler

Yatağan Termik Santrali'nin Devir Süreci

Santrali devralmaya hazırlanan firmanın yönetim kurulu başkanı Saldanlı: "İşletmelerdeki personelin tamamıyla çalışmayı arzu ediyoruz.

Yatağan termik santralini devralmaya hazırlanan firmanın yönetim kurulu başkanı Ceyhan Saldanlı, tüm personelle çalışmayı arzu ettiklerini bildirdi.

Saldanlı, yaptığı açıklamada, özelleştirilen Çatalağzı ve Yatağan Termik Santral İşletmelerinin devir sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Devir sonrasında işletmelerde 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi çalışanların ailelerinin bir üyesi olacağını kaydeden Saldanlı, "İşletmelerdeki personelin tamamıyla çalışmayı arzu ediyoruz. Tesislerin gerçek sahibi olarak gördüğümüz çalışanlarımızla yola devam etmek hem şirketimiz hem de çalışanlarımız için en iyi seçenek olarak düşünüyoruz" dedi.

İşletmelerde çalışanların işlerini kaybetmesinin söz konusu olmadığını ifade eden Saldanlı, kamuda kalmayı tercih edenlerin seçimlerine saygı duyduklarını dile getirdi. Saldanlı, "Bu çalışanların ailemize katılacak olması grubumuz için memnuniyet verici olacaktır. Daha önceki özelleştirmelerde de tecrübe edildiği gibi, işletmelerdeki personelin tamamıyla çalışmayı arzu ediyoruz" açıklamasında bulundu. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Yatağan Termik Santrali Ceyhan Saldanlı Çatalağzı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title