Haberler

Yaşlılara Saygı Haftası

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Yaşlılara Saygı Haftası dolayıyla mesaj yayımladı.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Yaşlılara Saygı Haftası dolayıyla mesaj yayımladı.

Vali Doğanay, mesajında, yaşlıların, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür, milli ve manevi değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan, en değerli varlıklar olduğunu belirtti.

Yaşlılara sağlıklı, aktif ve mutlu oldukları bir hayatı sağlamanın herkesin görevi olduğunu vurgulayan Doğanay, şöyle devam etti:

"Tarihin her döneminde milletimiz yaşlısına gereken değeri vermiştir. Bu gerçek milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de bizlere düşmektedir. Günlük hayatımızda büyüklere karşı davranışlarımız çocuklarımız için örnek teşkil edecek ve bu güzel geleneğimizin yaşamasını sağlayacaktır. Valilik olarak biz de yaşlı vatandaşlarımıza götürdüğümüz hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yaşlılarımızın toplum içinde kendi kendilerini idare edebilmeleri, üretken ve saygın bir şekilde mutlu bir yaşam sürdürebilmeleri temel gayemizdir."

Doğanay, bütün çabalarının yaşlıların huzur içinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak ve ihtiyaç duyduklarında devletin sıcak yüzünü onlara göstermek olduğunu kaydederek, "Üzerimizde emeği olan yaşlılarımız için yapacağımız her güzel iş, hem vicdani hem de insani sorumluluğumuzun gereğidir. Bu vesile ile değerli büyüklerimizin Yaşlılara Saygı Haftası'nı kutluyor ve ellerinden öperek, minnet ve şükran duygularımla sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Doğanay Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title