Haberler

Yaşlılara Polisten Eğitim

Güncelleme:

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü ekipleri Muratpaşa Belediyesi Yaşlıevi sakinlerine evde, sokakta ve işte güvenlik konulu eğitim verdi.

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Muratpaşa Belediyesi Yaşlıevi sakinlerine evde, sokakta ve işte güvenlik konulu eğitim verdi.

Falez2 Park girişinde bulunan Muratpaşa Belediyesi Yaşlıevi'nde "Gümüş Sohbetler" adıyla düzenlenen eğitimde yaşlılara, özellikle emekli maaşlarını çekmeye gittikleri banka ATM'lerinde kapkaç ve hırsızlık olaylarına karşı neler yapmaları gerektiği, herhangi bir olay karşısında nereye müracaat etmeleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

Yaşlıların sorularını da cevaplandıran Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, yaşanabilecek herhangi bir olayda özellikle sakin davranmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Muratpaşa Belediyesi Yaşlıevi Sorumlusu Çiğdem Akbaş Metin, "Gümüş Sohbetlerin" devam ettiğini belirterek, "Yaşlılarımıza Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce güvenlik eğitimi verildi. Yaşlılarımızla polisimiz hem sohbet etti, hem de yaşadıkları sorunları dile getirdi. Yaşlılarımıza yönelik eğitim faaliyetlerimiz devam edecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Gümüş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title